Denna 400 GB A2-certifierade SanDisk microSD är perfekt för appar och spel (förhandsgranskning av foto och video)

Denna 400 GB A2-certifierade SanDisk microSD är perfekt för appar och spel (förhandsgranskning av foto och video)

SanDisk förra året hade fört till MWC en klass A1 microSD, som inte bara är snabb i dataöverföring men också klarar ett antal operationer per sekund (IOPS) mycket högre än vanliga minneskort.

Ett smart drag för idag finns det fortfarande många Android-smartphone som erbjuder en kortplats microSD och precis lanseringen av app är spelliksom deras laddningsfördelar från media med höga IOPS-nummer.

LÄS OCH: Hur man väljer en microSD

Även i år SanDisk tog med sig en microSD med samma mål men den här gången är det en utveckling, med hastigheter som går upp över den teoretiska gränsen av UHS-II-bussen och erbjuder nästan dubbelt så många IOPS jämfört med 2017-modellen. Därav certifieringen A2, som går med i V30 och till U3.

där SanDisk Extreme som vi såg på mässan är en 400 GB som går upp till 160 MB / s i läsning och upp till 90 MB / s i skrift; de IOPS Jag är 5.000 i läsning är 2500 skriftligen. En mycket avancerad produkt.

Tänk på att variant A1, som för närvarande finns på marknaden, har en listpris cirka € 270 och det är troligt att förvänta sig högre siffror. Men för närvarande finns det inga nyheter om när det kommer ut på marknaden och hur mycket det kommer att kosta. Om du tror att det kan göra för dig, ta en titt på videon nedan.