Denon Envaya Mini: kvalitetsljud även när du är på språng

Denon Envaya Mini: kvalitetsljud även när du är på språng

Denon officiellt ger den italienska marknaden den mer kompakta versionen av sin Bluetooth högtalare Envaya. De Denon Envaya Mini det är faktiskt en lösning för bärbarhet som utan att ge upp ljudkvalité, har vattenbeständighet och finns i två färger.

LÄS OCH: LG Music Flow: Ett brett utbud av Google Cast-kompatibla högtalare

Denon Envaya Mini erbjuder flera funktioner som lovar en unik ljudupplevelse. Dubbel drivrutin med teknik MaxxAudio, digital bearbetning DSP och protokollstöd Bluetooth aptX garantera kvalitet musikströmmar med latens på bara 32 millisekunder medan mikrofonen som låter dig använda högtalaren som högtalartelefon det integrerar också brusreducering. Alla med autonomi förklarade 10 timmar.

Denon Envaya Mini_1

Denon Envaya Mini den finns i svart med blå konsistens, eller vit med orange konsistens, levereras med ett fodral som gör det enkelt att transportera och stöder anslutning USB är AUX.

Om du letar efter en Bluetooth högtalare kvalitet och bekväm att ta med dig vet att pris av denna gadget är 139 €, men vissa butiker erbjuder det redan till lägre priser.

Milano, 21 april 2015 – Denon gör den nya Envaya Mini tillgänglig för den italienska marknaden, Bluetooth-högtalaren med den avgörande stil som är typisk för sin äldre bror och med samma ljudkvalitet som nu erbjuds i en mer kompakt, färgstark och vattenbeständig struktur.

Den perfekta resekamrat Envaya Mini är utrustad med en batteritid på upp till 10 timmar och en högtalare som inkluderar ett automatiskt brusreduceringssystem, så att du inte längre behöver välja mellan musik och ord. Envayas snygga design har översatts perfekt till Mini. Denna kan placeras både horisontellt och vertikalt och finns i svart med blått tyg eller vitt med orange tyg. Envaya Mini är hållbar och bärbar och utnyttjar Denons expertis när det gäller att tillverka kvalitetsprodukter. För att garantera produktens unika egenskaper kan de valda materialen överleva tidens test. Dessutom är Envaya Mini vattentät och levereras med ett snyggt fodral som gör att den här lilla men kraftfulla enheten kan tas med var som helst.

LJUDKVALITET

Implementeringen av den patenterade MaxxAudio®-tekniken och de dubbla överdrivna drivrutinerna gör att denna mini-enhet kan erbjuda respektabel prestanda trots sin lilla storlek. DSP digital ljudbehandlingsteknik levererar otroligt högfrekvent prestanda och en utökad 3D-bild med uppslukande, högt kontrollerat ljud. AptX Bluetooth-teknik möjliggör streaming med vilken kompatibel smartenhet som helst. NFC-teknik möjliggör anslutning på ett ögonblick. Alla Bluetooth-aktiverade ljudenheter kan paras automatiskt med Envaya Mini. Inga knappar att trycka på, ingen väntar på att söka efter enheten, men på ett ögonblick har du all streaming i hög kvalitet. Förutom att spela musik är Envaya Mini det perfekta bärbara systemet för människor som vill spela spel eller titta på videor på sina enheter. Den otroligt låga latensen – på bara 32 millisekunder – gör att du inte har några synkroniseringsproblem med Bluetooth-strömningsstandarden.

Detaljpris: € 139,00 Distribuerat i Italien av AUDIOGAMMA

Tekniska funktioner

* Dubbla 40 mm breda högtalare och en 40X83 mm rektangulär passiv radiator.
* AptX® system med låg latens för Bluetooth®: erbjuder en total fördröjning på endast 32 millisekunder – mycket mindre än standard Bluetooth som står på cirka 150 ms och kan erbjuda CD-kvalitetsljud genom Bluethooth samtidigt som det minimeras “klipp-synk” -effekten.

* NFC-parning: otroligt enkelt och snabbt (utan knappar).
* Inbyggd brusreducerande mikrofon: för telefonens högtalarfunktion.
* Fall ingår.
* Kan ordnas både horisontellt och vertikalt.