Denon Music Maniac: audiofila hörlurar också för mobila enheter

Denon Music Maniac: audiofila hörlurar också för mobila enheter

I mer än ett sekel Japansk Denon har kunnat utmärka sig på marknaden för ljudprodukter tack vare kvalitetsenheter, redo att tillfredsställa även mer krävande trumhinnor. Företaget förnyar denna tradition med den senaste serien Musik galning som inkluderar hörlurar AH-MM200, AH-MM300 är AH-MM400, tre moderna modeller också lämpliga för användning på resande fot.

De Denon AH-MM200 dom är hörlurar på örat kompakt, tillgänglig i svartvitt, och tack vare de rullande paviljongerna, utformad för att lätt kunna transporteras. DE material har utformats för denna användning med glasfiberpaviljonger vilket begränsar resonanserna utan att lägga för mycket vikt.

LÄS OCH: En smart musikspelare innesluten i hörlurarna

DE 30 mm förare de är tillverkade med tre-tillståndsmembran och neodymmagneter som lovar brett frekvenssvar och högt dynamiskt omfång. De AH-MM200 levereras med två kablar (syre
Gratis koppar- och guldpläterad kontaktdon): en som passar båda enheterna Android vara iOS, erbjuder också kontroller och mikrofon, den andra ska anslutas till vanliga 3,5 mm-uttag.

denon 1

Återigen för rörlighet, men för högre behov, erbjuder Denon istället AH-MM300 som delar de flesta av de estetiska (endast svarta) och konstruktionsegenskaperna hos den tidigare modellen. Hur som helst, jag 40 mm förare använda teknik Free Edge som tack vare konstruktionen i komposit material, utökar frekvensområdet upp till 40 KHz. Också med AH-MM300 Vi hittar samma leverans av kablar, liksom en 6,3 mm jackadapter.

denon ah 3

De högst upp i Denon-sortimentet dess AH-MM400, designad för mycket högkvalitativt ljud. Tekniken såväl som tillgången på tillbehör är densamma som AH-MM300, men över-örat paviljonger garanterar komfort och passiv isolering som avsevärt ökar akustisk prestanda. Materialet i paviljongen är amerikanskt valnötträ som förutom att förbättra de tekniska egenskaperna ger ett klassiskt och elegant utseende.

De nya denonerna, som du hittar tekniska funktioner för att följa kommer de snart att finnas tillgängliga i Italien till priser riktad till fans av kvalitetsmusik; faktiskt jag kostar För modellerna motsvarar de € 219 för AH-MM200, € 329 för AH-MM300 och € 429 för AH-MM400.

AH-MM200

Vikt: 130 g Högtalare: 30 mm Högtalartyp: Dynamisk (tredubbelt membran) Impedans: 36 ohm Känslighet: 99 dB / mW Maximal ingångseffekt: 1000 mW Frekvensrespons: 10-25 000 (Hz)

AH-MM300

Vikt: 195 g Högtalare: 40 mm Högtalartyp: Dynamisk (kolfiber / pappersmembran + fri kant) Impedans: 32 ohm Känslighet: 96 dB / mW
Maximal ingångseffekt: 1000 mW Frekvenssvar: 10-40 000 (Hz)

AH-MM400

Vikt: 310 g Högtalare: 40 mm Högtalartyp: DYNAMIC (Kolfiber / pappersmembran + fri kant) Impedans: 32 ohm Känslighet: 96 dB / mW Maximal ingångseffekt: 1000 mW Frekvenssvar: 10-40 000 (Hz)

Milano, 5 maj 2015 – De heter AH-MM200, AH-MM300 och AH-MM400 och är de nya hörlurarna från Denons Music Maniac-serie, tillägnad musikälskare, de som är krävande och vill få ut det bästa av sitt innehåll. De tekniker som används är de senaste och mest avancerade, vilket gör att de nya modellerna kan fungera utan jämförelse.

AH-MM200 är den grundläggande, kompakta och enkla modellen
bärbarhet. Finns i två färger, svart och vitt
en hörlurar på örat utrustade med elliptiska fiberpaviljonger
förstärkt glas, liknar keramik vid beröring, vilket
det gör det möjligt att begränsa resonanserna i
samtidigt lätthet och hög styvhet. Förare från
30mm kännetecknas av den exklusiva tekniken
Denon med tredubbelt membran (Triple Layered
Membran) och neodymmagneter för att säkerställa en
ljud med ett brett frekvenssvar och en
högt dynamiskt omfång. Levereras till detta
modellen levereras med ett fodral och 2 kablar
avtagbar, båda med OFC – Oxygen-teknik
Gratis koppar- och guldpläterad kontakt. Den första har en
inbyggd mikrofon och kontroller för att hantera olika
smarttelefonfunktioner som volym och val
spår för iOS-enheter medan de bara är en nyckel
spela / pausa svar och mikrofon för Android; den andra kabeln, klassisk för anslutning till Hi-Fi-utrustning, har dock inte kontroller och mikrofon och är längre än den första. Paviljongerna roterar och gör det möjligt att begränsa det utrymme som krävs för transport.

AH-MM300 är dedikerad till de mest krävande ljudfilerna som delar med AH-MM200-modellen samma konstruktion som de elliptiska glasfiberförstärkta öronkuddarna (fällbara för transport), och samma eleganta design, men finns endast i svart. Den använder 40 mm-drivrutiner med exklusiv “Free Edge” -teknik, som skiljer sig från den traditionella högtalarupphängningen, för att garantera ett bättre frekvenssvar som till och med sträcker sig upp till 40 kHz. Högtalare inbyggda i kompositmaterial av kol / papper och neodymmagneter för exceptionellt Hi-Fi-lyssnande. Samma utrustning som den lägre modellen när det gäller tillbehör, med det enda tillägget av en 6,3 mm / 3,5 mm adapter.

Högst upp i sortimentet AH-MM400, designat för ett ljud så troget som möjligt till originalet och ett mycket brett frekvenssvar, och det bredaste bland hörlurarna i Music Maniac-serien. Utformningen av over-ear-paviljongerna garanterar exceptionell komfort och perfekt passiv isolering från yttre buller för att inte behöva brusreducerande teknik. Förutom den exceptionella akustiska prestandan är paviljongerna gjorda av äkta

Amerikansk valnötträ, för en elegant design med en anmärkningsvärd estetisk inverkan och är ansluten till fören med hjälp av stöd av gjuten aluminiumlegering, vilket garanterar hög resonansdämpning och strukturell styvhet. AH-MM400 är också utrustad med 40 mm drivrutiner med “Free Edge” -teknik, membran i kol- / papperskompositmaterial, neodymmagneter. Utrustad med tillbehör som för den nedre modellen AH-MM300.