Det första Jailbreak för Apple TV kommer från den kinesiska gruppen Pangu Team

Det första Jailbreak för Apple TV kommer från den kinesiska gruppen Pangu Team

Efter iOS 9.1-jailbreak-uppdateringen, Pangu Team, hackare som specialiserat sig på hacking av operativsystem för iPhone och iPad, är tillbaka med viktiga nyheter: första jailbreak för Apple TV.

Detta är en viktig milstolpe i jailbreak, även för tillfället är allt inte så riktat till den nördanvändare han vill ha låsa upp din Apple TV, det finns inga konkreta fördelar utan snarare för forskare och säkerhetsexperter.

Enligt vad iDownloadBlog rapporterar, Apple TV-jailbreak det är bara möjligt på tvOS 9.0 eller 9.0.1. De som ständigt har uppdaterat sin enhet kommer inte att kunna, åtminstone för tillfället, låsa upp den.

LÄS OCH: IOS 9.1-jailbreak är ännu mer stabilt

För detta råd för dem som vill jailbreak är att köpa Apple TV-apparater som producerats före december 2015, eftersom det kan verifieras genom att ange serienumret (fås från paketet) i det här onlineverktyget. Som nämnts är allt fortfarande under utveckling, vilket visas av det faktum att det fortfarande inte finns något dedikerat verktyg utan bara ett manuellt förfarande.

Vi är dock övertygade om att utvecklarsamhället snart kommer att börja arbeta för att sätta arbetet med Pangu Team, kanske med Cydia för Apple TV.

Källa: iDownloadBlog