Displayer med låg effekt, OLED för färgblinda människor och Samsungs andra hemliga projekt

Samsung tillkännager ny tre-VD-organisation och rekord kvartalsresultat

Flera veckor har nu gått sedan stängningen av MWC 2017, ändå ekar gudar från händelsen rykte. Faktum är att en källa rapporterade att han deltog i ett Samsung-stängt dörrevenemang där det senaste visades prototyper lämnade visa uppdelning.

Under detta tillfälle skulle flera ställas ut teknik, som kan komma på marknaden under de närmaste 1-2 åren. Specifikt skulle Samsung arbeta med OLED-skärmar med kraft beröring; rykten talade om hur denna teknik borde handla om Samsung Galaxy S8, men källan rapporterade att den version som faktiskt visas inte kommer att finnas på nästa smarta smartphones.

Om vi ​​redan vet att kraft berör bra är OLED-panelen utan den mycket mer intressant polariserande filter. Denna typ av filter är installerad på skärmar och förenklar för att förbättra den visuella upplevelsen genom att minska ljusstyrkan. Samsung skulle ha lyckats med göra utan av detta filter på sina OLED-paneler, vilket resulterar i skärmar till vilka mindre energi behövs att ha en viss ljusstyrka jämfört med konventionella lösningar.

LÄS OCH: Allt vi vet om Galaxy S8

Nyheter också för virtuell verklighet, dvs OLED-skärmar med upplösning 1200 PPI, vilket därför minskar pixeleffekten till praktiskt taget noll: ”de visade en VR-tittare med 1200 PPI. Med tanke på utvecklingen av tekniken kan ett 1500 PPI-headset snart presenteras. “

Stänger omgången av hemligheter en OLED-skärm utan blå komponent, designad för personer med färgblindhet. En av Samsungs ledande teknologier, som hjälpte det att uppnå sin marknadsposition, är utan tvekan den för skärmar. Tydligen har det koreanska företaget inte tänkt att vila på sina lagrar och vi är verkligen nyfikna på att se vad som kommer att komma ut ur dess laboratorier.

Via: Sammobile Källa: The Korea Herald