Droner, smarta högtalare, styrplattor för S-Pen och andra fantastiska nyheter från de senaste Samsung-patenten (foto)

Samsungs outtröttliga smide har ett nytt ess i butik: Galaxy Book S (foto)

Det finns också ett flexibelt bärbara gångjärn som liknar Surface Book.

har nyligen grävt en serie av patent deponeras av Samsung under de senaste åren, som gör det möjligt för oss att kika på de otaliga projekt som den koreanska jätten genomför, i de mest olika sektorerna. Som ni väl vet, kommer de flesta av de information som läcks ut av patent faktiskt aldrig på marknaden, men de är användbara för att ge oss lite ledtråd på de instruktioner som tagits.

Den mest nyfikna enheten, både för dess former och för att den ligger utanför Samsungs nuvarande kompetensområden, är ingen annan än en Drönare. Dess typiska form från flygande tefat av science fiction-filmer är inget annat än fantastiskt, så vi kan bara hoppas att det koreanska företaget inte helt har skrinlagt projektet. Bisarrt är också styrplatta av ett annat patent, som påminner om Apples Magic Trackpad, förutom att det verkar vara utformat för användning i kombination med en, liknande den S-Pen från Galaxy Note-serien. Inte en dålig idé.

LÄS OCH: Microsoft Surface Book 2 13 ”recension: vacker och omöjlig

Vi fortsätter sedan med två patent som hänvisar till enheter eller åtgärder som verkligen är mer konkreta. Den första är en smart högtalare, som förväntar sig den enhet som Samsung kommer att lansera senare i år och som kommer att se Bixby som det slående hjärtat. Det kommer knappast att ha de funktioner som rapporterats i patentet, eller en parallellpipad långsträckt höjd med rundade övre kanter, men Samsung kan överraska oss. Slutligen en gångjärn för bärbara datorer / konvertibler som tydligt är inspirerad av den vackra designade av Microsoft för hans Ytbok.

Källa: Patently Mobile