Edge Memory lanserar sin SD och microSD med upp till 195 MB / s skrivning!

Edge Memory lanserar sin SD och microSD med upp till 195 MB / s skrivning!

Edge Memory är det varumärke som Avant Technlogy, ett amerikanskt företag som specialiserat sig på elektronik för näringslivet, använder för sin division dedikerad till lagringssystem. Med detta varumärke lanserar det nytt SD är microSD som fokuserar på prestanda och extrema driftsförhållanden.

Korten i fråga, i skärningar mellan 16 och 256 GB (microSD stannar vid 128 GB), lovar skrivhastigheter på upp till 225 MB / s och skrivhastigheter på upp till 195 MB / s, vilket uppfyller UHS-standarder. U3 är Speed ​​Class Video upp till V90, utan att någonsin sjunka under 90 MB / s skriftligt. De är därför också perfekta för inspelning med hög upplösning.

LÄS OCH: Från SanDisk en 256 GB microSD perfekt för mobilappar

Anmärkningsvärd föreställning som också åtföljs av motståndskraft mot temperaturer mellan -25 ° och 85 ° C. Tyvärr riktar sig lösningar mest till den professionella sektorn och det är inte säkert att de kommer att göras tillgängliga för slutanvändaren, faktiskt finns det för närvarande inga nyheter om priser. Du kan dock falla tillbaka på de nya korten SanDiskdock den första som kom på marknaden med A1-certifiering.

SD-edge-minne

Källa: AnandTech