En MIT-hackaton tillägnad … mjölkpumpar

En MIT-hackaton tillägnad ... mjölkpumpar

Huvudet hos MIT de håller på att begå sina förmågor för att lösa ett problem som plågar många mödrar runt om i världen: mjölkpumpar. Ja, du läste rätt att ett av de mest kända forskningscentren i världen organiserar ett hackaton fokuserat på att designa en mjölkpump som inte suger.

Därför den 20 och 21 september föräldrar, hacker, sjuksköterskor, barnmorskor, vårdpersonal och amningsexperter kommer att träffas MIT Media Lab för att lösa de många problemen som påverkar nuvarande mjölkpumpar, markeras omedelbart på den officiella hemsidan för evenemanget.

”Motorn är bullrig. Det finns för många komponenter. Svårt att rengöra. Du kan inte bara stanna och använda den. Du kan inte hålla reda på hur mycket du pumpar. Det kommer till liv som en konstig sak. Människor äcklar av bröstmjölk. Människor är generade av sina bröst ”.

Uppenbarligen kommer det att vara svårt att lösa alla dessa problem på bara en helg, men temat känns utan tvekan väldigt mycket på MIT, eftersom det är den andra hackaton dedikerad till just detta verktyg som är inrymt i dess byggnader, så det kommer förmodligen inte ens vara det sista. .