EyeFi Mobi Pro: Wi-Fi SD-kortet, nu riktat till proffs

EyeFi Mobi Pro: Wi-Fi SD-kortet, nu riktat till proffs

EyeFi inser detaljer SD-kort designad uteslutande för kameror, som förutom det normala lagringsutrymmet integrerar en Wi-Fi-chip för att göra det enkelt och omedelbart att överföra foton från en enhet till en annan.

där EyeFi Mobi Pro är det nya alternativet som är designat för fotografer som erbjuder några intressanta funktioner. Kortet är ett 32 GB SDHC som, tack vare Wi-Fi-anslutningen, antingen direkt eller via ett delat nätverk, låter dig direkt överföra foton till en PC eller a mobilenhet.

LÄS OCH: Sony syftar till att revolutionera världen av digital fotografering med en ny sensor

Verkligen EyeFi erbjuder en app, tillgänglig för både iOS- och Android-enheter samt för Windows och Mac OS X, med vilken man kan välja vilka bilder som ska överföras; format som stöds är RAW och JPEG. Den mobila versionen av applikationen låter dig göra snabba förändringar eller attribut märka, medan från datorn kan vi också skicka foton till programvara från tredje part som t.ex. Adobe Lightroom.

Korten EyeFi Mobi Pro, endast tillgängligt i 32 GB-storlek, finns redan att köpa från den officiella webbplatsen till en kostnad av € 67,99, vilket inkluderar ett års prenumeration på tjänsten Eyefi Cloud där du kan synkronisera dina foton utan platsbegränsningar.

Källa: EyeFi