Fantasy och virtual reality möts i den nya versionen av Dungeons & amp; Drakar (foton och video)

 Fantasy och virtual reality möts i den nya versionen av Dungeons & amp;  Drakar (foton och video)

Fantasy är, som vi vet, en obegränsad kapacitet för dem som är vana att använda den. Ändå till och med en spelare av Dungeons & Dragons, väl vana att föreställa sig orken och älvor, och nedsänkt i fantastiska äventyr, kommer han inte att kunna låta bli att uppskatta ett tekniskt hjälpmedel som kan katapultera honom på ett helt uppslukande sätt in i en imaginär värld: virtuell verklighet.

Från samarbetet mellan AltspaceVR och spelets förlag, Wizards of the Coasti själva verket föddes en ny version av spelet, utformat speciellt för virtual reality-enheter, vilket också gör det möjligt för dem som har flyttat från sina andra äventyr att tillbringa en kväll i sitt företag och hitta sig själva spela istället för i vardagsrummet. hus, i ett Krog som verkar komma ur en novell av JRR Tolkien.

LÄS OCH: HTC Vive, vårt virtuella verklighetstest i samarbete med Valve

Spelare som har virtuell verklighetsenhet kommer att kunna befinna dig i ett rum, chatta, chatta med varandra och naturligtvis ägna sig åt sitt favoritspel med en rik instrumentering: på bordet i mitten av rummet, faktiskt en spelpanelen, av miniatyrer, och allt du behöver för en kväll tillägnad Dungeons & Dragons.

Instrumentet låter dig konsultera handböcker, flytta miniatyrerna för att följa spelet, använda en station speciellt utformad för Dungeon Masters och naturligtvis starta tärningar och litar på deras goda vilja.

I Bildgalleri Den är i video- som du hittar nedan kan du se en förhandsgranskning av spelet, men väntar på dess officiella utgåva vill vi veta vad våra läsare som brinner för Dungeons & Dragons tycker: du vill kunna använda virtual reality för att fördjupa dig ännu mer i dina äventyr, eller föredrar fortsätta att lita bara på din fantasi?

Via: TechCrunch