Färgalternativ för Apples 6,1-tums LCD-iPhone avslöjas enligt uppgift av SIM-brickläckage

Färgalternativ för Apples 6,1-tums LCD-iPhone avslöjas enligt uppgift av SIM-brickläckage

Rykten har föreslagit att Apples kommande 6,1-tums LCD-iPhone kan erbjudas i flera färger, och nu kan vi få en uppfattning om de olika färgalternativen som kommer att finnas tillgängliga.

Bilder som hävdar att de visar SIM-brickorna för Apples 6,1-tums LCD-iPhone har skickats till det kinesiska sociala nätverket Weibo. Bilderna verkar visa silver, rymdgrå, röd, blå och koppar / guld SIM-brickor.

En ny läcka hävdade att den visade röda, blå och vita versioner av den kommande 6,1-tums LCD-iPhone, och dagens läckage verkar säkerhetskopiera dessa färgalternativ, med silver SIM-facket som går in i den vita iPhone som har en silver yttre kant. Rymdgrå är ett av de färgalternativ som Apple använder regelbundet, så det skulle inte vara en överraskning för 6,1-tums LCD-iPhone att komma i den nyansen också. Guld är också ett populärt färgalternativ för Apple-enheter, och det ser ut som att 6,1-tums LCD-iPhone också kan få det färgjobbet.

6,1-tums LCD-iPhone förväntas bli Apples billigare iPhone för 2018. Förutom LCD-skärmen kommer enheten enligt uppgift att ha en enda bakre kamera och en ytterkant i aluminium. För att jämföra kommer flaggskeppet iPhone Xs och iPhone Xs Max / Plus sannolikt att ha OLED-skärmar, dubbla bakre kamerainställningar och rostfria ramar. Rykten har antytt att den billigare iPhone kan kallas antingen iPhone Xc eller iPhone Xr. Enheten kommer troligen att tillkännages vid Apples evenemang i morgon, så det dröjer inte länge innan allt officiellt avslöjas.