Fem tekniska gåvor för alla hjärtans dag för mindre än perfekta par

Fem tekniska gåvor för alla hjärtans dag för mindre än perfekta par

Festen för Alla hjärtans dag liksom tidsfristen för att tänka och göra en fin present till din älskling närmar sig. Men nu är vi inne 2018 och en chokladask med en bukett blommor kanske inte längre räcker för den önskade wow-effekten, speciellt om partnern är lite nörd.

Så varför inte kombinera nöje med vinst genom att ge bort några prylar som går längre än bara framträdanden och också hjälper till att förbättra livet för 2.0 par? För att ge dig några idéer i den meningen är vi också här med listan nedan där vi har samlat några artiklar för par som också följer med de ögonblicken av rosor och blommor. fleece filt är kontroller i hand.

1. Brusreducerande hörlurar

Alla som lever som ett par vet hur dyrbar jag är “singel” ögonblick. Klipp ut dem med ett par hörlurar med brusreducering det är verkligen lättare. Så medan din bättre hälft skjuter albumet som just släppts på den trådlösa högtalaren kan du fortsätta titta på videor från din favorit youtuber ostörd.

I vår recension har dessa Sony tagit titeln bästa trådlösa brusreducerande hörlurar. Om du letar efter en kompromisslös produkt vet du var du ska klicka.

Effektiv brusreducering och integration med Google Assistant är bara två av funktionerna i dessa utmärkta hörlurar för dem som letar efter tystnad.

Från: 379,95 €

>>

TILL: 359,00 €

Inte av den senaste generationen men ändå giltig, Sennheisers PXC 550 är fortfarande ett bra alternativ. Bästa ljudhanterings- och autonomiapp för dessa hörlurar från det historiska varumärket.

Från: 399,00 €

>>

TILL: 289,36 €

MER HEADSETS PÅ AMAZON

2. Bluetooth-nyckelring

“Var lade du bilnycklarna” “Står de inte på bordet?”. Om den här typen av konversationer i ditt hem är alltför återkommande finns det en gadget som gör dem till en minne från det förflutna. Vi pratar om Bluetooth-nyckelring, de som sedan låter dig aktivera en ljudsignal via appen eller (i de mer avancerade modellerna) för att spåra objekt även på kartan. Bland annat kan du använda dessa prylar på vad som helst och de kostar inte så mycket.

Självklart romantiska middagar och badar vid levande ljus, den äkta kärlek är i vardagsrum framför tv: n. Passionerade par av film är TV-serier de kommer att finna säker framgång genom att ge sig själva en prenumeration till en streamingtjänst. Valet i Italien är nu väldigt varierat och om du redan är prenumerant kan du tänka på en enhet som förbättrar upplevelsen, till exempel en dedikerad TV-låda.

VÅRA RESURSER

PÅ AMAZON

4. Smarta lampor

Vilket försök att gå upp från soffan / sängen för att stänga av ljuset, kanske så fort du sitter för att njuta av din favoritfilm. Spara dig sten-pappers-saxmatcherna för att avgöra vem som ska gå upp och unna dig en komfort smart lampa. Med dessa prylar, nu relativt billiga, behöver du bara ett par kranar på telefonen inte bara för att tända eller stänga av lampan utan också för att justera den intensitet är Färg. Också perfekt för romantiska kvällar.

VÅRA GRANSKNINGAR

SMARTA LJUS PÅ GEARBEST

5. PS4 / Xbox One X / Switch / Nintendo-konsol

Om det finns lite i ditt förhållande sund konkurrens eller om du är i superjustering, varför inte kasta dig lite i spel en på en eller i ett kooperativ? Det bästa sättet att göra det på företag det är definitivt med en trösta är två styrenheter, blir det då upp till dig att välja den titel som bäst passar din smak men se till att den stöder lokalt multiplayer.

VÅRA VAL

TELEGRAMKANALER ERBJUDER