Fitbit Aria 2: Den nya skalan är mer exakt än någonsin

Fitbit Aria 2: Den nya skalan är mer exakt än någonsin

Fitbit introducerar Aria 2 – den mest exakta Wi-Fi-smarta skalan

SAN FRANCISCO – 28 augusti 2017 – Fitbit (NYSE: FIT), världsledande inom bärbara enheter, presenterade idag Fitbit Aria 2 ™ Wi-Fi Smart Scale, helt nydesignad för förbättrad noggrannhet och enkel installation. Via Bluetooth-anslutning till smarttelefonen gör det att du kan spela in och förstå de grundläggande kroppsparametrarna, såsom vikt, procent av fettmassa, magert massa och kroppsmassindex. [i] Tack vare synkroniseringen av data som samlats in av Aria 2 med Fitbit-appen kommer det att vara möjligt att konsultera all statistik samtidigt och därför lättare följa de framsteg och resultat som erhållits. Aria 2 är nu tillgänglig för förförsäljning, medan detaljhandeln börjar i oktober 2017.

“Genom gemensam användning av vår app, tracker och skallösningar kan användare göra viktiga mål när det gäller kondition och hälsa: 70% av dem som använder Aria varje dag lyckas gå ner i vikt under de första sex månaderna”, säger han konstaterade Jon Oakes, produktchef på Fitbit. ”Med enklare installation och maximal noggrannhet är Aria 2 det perfekta komplementet till vår portfölj av premiumhälso- och hälsoprodukter, liksom att erbjuda våra kunder ett annat Fitbit-verktyg som kan hjälpa dem att etablera och uppnå sina egna mål “.

Oslagbar precision, förenklad installation och elegant design

Fitbit Aria 2 har redesignats för att erbjuda mer precision, enklare installation och ett mer praktiskt gränssnitt för att uppnå önskad kondition:

Oslagbar noggrannhet: Spåra din kroppsvikt med exakt noggrannhet, följ din kroppssammansättning och se dina resultat i Fitbit-appen för att kontrollera din prestation och se om du går upp i vikt, bränner fett och uppnår långsiktiga resultat. Snabb och enkel installation: Använd din smarttelefons Bluetooth-anslutning för att snabbt och enkelt konfigurera Aria 2 i flera Wi-Fi-nätverk. statistiken synkroniseras automatiskt till Fitbit-hemsidan. Modern och förbättrad design: Med en snygg profil och en mycket läsbar skärm för visning av statistik innehåller det uppdaterade gränssnittet nu anpassade ikoner och meddelanden för att öka motivationen Stöd för flera användare: Aria 2 känner igen upp till åtta olika användare – all data förblir konfidentiell och du behöver inte oroa dig för att familjen och rumskamraterna ser din statistik

Helhetssyn på hälsa med Fitbit

En av de största fördelarna med att spåra kroppsvikt som utförs av Aria 2 är den perfekta integrationen med appen och med alla andra Fitbit-enheter, vilket gör att du kan konsultera alla aktiviteter, träning, sömn, hjärtfrekvens , näring, viktdata och trender över tiden på ett ställe. Genom appen blir det också möjligt att spela in mat, använda kaloriantalet för att se realtidsförhållandet mellan förbrända kalorier och kalorier, jämföra matintag med fysisk aktivitet och sätta dessa data i förhållande till trender. vikten för att alltid vara i linje med de uppsatta målen.

“Fitbit visar en alltmer komplett bild av ditt välbefinnande, vilket illustrerar hur varje enskild daglig aktivitet påverkar din statistik”, säger Dr. David Katz, näringsexpert på Fitbits panelrådgivning. ”Tack vare denna mer omfattande kontextualisering kommer det att vara möjligt att skapa ett mer målinriktat viktminskningsprogram och få en djupare förståelse för förhållandet mellan statistiken som visas på skalan och de data som förvärvats av den slitna enheten, vilket gör det möjligt att uppnå och bibehålla konstanta resultat på lång sikt.

För att hjälpa dig att uppnå din önskade kondition erbjuder Fitbit-appen också personliga program, support och tips:

Personlig målsättning: Genom det guidade förfarandet kan du ställa uppnåbara mål, baserat på de angivna data- och hälso- och hälsomålen. Fitbit-data visar att de flesta Aria-användare som siktar på att gå ner i vikt kommer att kunna uppnå sitt mål inom de första tre månaderna genom att väga sig dagligen.[ii]

Community Support: Använd det nya community-avsnittet i Fitbit-appen för att få kontakt med andra personer som delar dina intressen, till exempel Weight Management (Underhåll eller viktminskning) eller Healthy Eating, för tips och inspiration på vägen mot en ideal fysisk form. Du kommer att belönas för att uppnå milstolpar, dela dina inspirerande stunder på anslagstavlor eller utmana dig själv, vänner och familj för att uppnå dina mål. Guidade hälsoprogram: Med det nya programmet Kick Your Sugar Habit, som planeras lanseras senare i år, kommer du i fyra veckor att få ett personligt rådgivning, hälso- och hälsotips samt utbildningsverktyg för att lära dig att minska överdriven sockerkonsumtion och utveckla en hälsosammare kost. [iii] Mer fitness-, närings-, wellness- och sömnprogram kommer att presenteras under det kommande året.

Genom Fitbit-appen kommer det också att vara möjligt att synkronisera data med populära appar som Lose It!, MyFitnessPal, Weight Watcher och mer för att se till att du inte saknar någon aspekt av hälsa och näring.

Priser och tillgänglighet

Fitbit Aria 2 finns nu i vitt eller svart för förförsäljning på Fitbit.com och hos utvalda online-återförsäljare för 129,99 € Aria 2 kommer att finnas i butiker runt om i världen från och med oktober 2017 och hos större online-återförsäljare

Idag tillkännagav Fitbit också lanseringen av Fitbit Ionic och Fitbit Flyer, samt ett nytt erbjudande av ännu mer effektiva guidade övningar och coachning. För att läsa alla pressmeddelanden och ladda ner bilderna, gå till www.fitbit.com/press.

Om Fitbit, Inc. (NYSE: FIT)

Fitbit hjälper människor att leva hälsosammare och mer aktiva liv genom att ge dem information, inspiration och vägledning för att nå sina mål. Som det ledande globala bärvarumärket designar Fitbit produkter och upplevelser som spårar och ger motivation för vardagens hälsa och kondition. Fitbits olika sortiment av innovativa och populära produkter inkluderar Fitbit Surge®, Fitbit Blaze®, Fitbit Charge 2®, Alta HR ™, Alta®, Fitbit Flex 2®, Fitbit One® och Fitbit Zip® aktivitetsspårare, liksom Fitbit Ionic ™ smartwatch, Fitbit Flyer ™ trådlösa hörlurar och Fitbit Aria® och Fitbit Aria 2 ™ Wi-Fi Smart Scales. Fitbit-produkter transporteras i 55 000 butiker i 65 länder runt om i världen. Drivs av ett av världens största sociala fitnessnätverk och databaser över hälso- och fitnessdata, levererar Fitbit-plattformen personliga upplevelser, insikter och vägledning genom ledande programvara och interaktiva verktyg, inklusive Fitbit och Fitbit Coach-apparna Guidade hälsoprogram och Fitbit OS för smartklockor. Fitbit Health Solutions utvecklar hälso- och hälsolösningar som är utformade för att öka engagemanget, förbättra hälsoresultaten och ge en positiv avkastning för arbetsgivare, hälsoplaner och hälsosystem.

Anslut till oss på Facebook, Instagram eller Twitter och dela din Fitbit-upplevelse.

# # #

[i] För viktmätning mellan jämförbara Wi-Fi-skalor, med godkännande före försäljning FDA 510 (k) uppdaterad 1/6/2017.

[ii] Källa: Fitbit-data, juni 2017.

[iii] Ingår i Fitbits nya guidade utbildnings- och coachningserbjudande vid prenumeration.