Fler Google Pixel 4 XL-livebilder visas i naturen

Fler Google Pixel 4 XL-livebilder visas i naturen

Det finns ingen brist på information om nästa generations Pixel 4-serie. Bredvid ett Samsung Galaxy Premium-flaggskepp – eller förmodligen knutet till det – är Pixel-telefonen kanske det mest läckta ämnet före den officiella lanseringen. Det offentliga tillkännagivandet förväntas ske nästa månad men för att vara ärlig vet vi redan mycket om det. En prototyp av XL-varianten dök upp i Vietnam med 90Hz-skärmen demo. Det var efter att en uppsättning bilder i Pixel 4-serien dök upp.

Coral Google Pixel 4 sågs i aktion medan Pixel 4 XL-specifikationer listades. Vi har också sett en videoannonser och sagt att Google Assistant kan vänta på dig när du är i väntan. Telefonen kan köra en 90Hz-skärm som visas på en Android-kod.

Android 10-drivna Pixel 4 och Pixel 4 XL kommer med nya funktioner och Dual-SIM-funktion. Designmässigt kommer båda smartphones att anlända med en stor panna och ett märkbart chip. Den unika kamerainställningen är fyrkantig som iPhone 11. I kameravdelningen kan det finnas stöd för breda färger för Google Camera.

Nästa generations flaggskeppsserie är nästan klar. Vi tror det på grund av antalet läckor. De flesta av de närmaste bilderna kom från Vietnam, men källorna var ärliga att enheterna bara var prototyper.

Pixel 4 XL har dykt upp igen. Den här gången har vi fler bilder som bevis. Ingen tvekan om den vita bakpanelen med svarta ramar och det fyrkantiga kamerasystemet. Vi tittar bara på dubbla bakre kameror och en selfie-shooter.

De Google Pixel 4 XL kan innehålla följande: en stor 6,3-tums AMOLED-skärm, 90Hz uppdateringsfrekvens, 1440 x 3040 pixelupplösning, Qualcomm Snapdragon 855-processor, 6 GB RAM, Adreno 640, 128 GB inbyggt lagringsutrymme och ett 3700 mAh-batteri. Den mindre Pixel 4-modellen har en mindre skärm och batteri.