Fler Samsung Galaxy Note 9-bilder har läckt ut

Fler Samsung Galaxy Note 9-bilder har läckt ut

Kan du inte vänta på att Galaxy Note 9 ska göra sin officiella debut nästa månad? Ryktfabriken är här för att hjälpa till.

En ny rendering som påstås visa att Samsung Galaxy Note 9 har läckt ut. Delad av Evan Blass, bilden visar framsidan och baksidan av en Galaxy Note 9, komplett med en dubbel bakre kamerainställning och en ny placering av den bakre fingeravtrycksläsaren jämfört med not 8. Vi kan också se en gul S Pen-penna, vilka linjer upp med tidigare läckor och Samsungs egen Not 9-evenemangsinbjudan.

S Pen? pic.twitter.com/xizmWw9J2W

– Evan Blass (@evleaks) 17 juli 2018

Under tiden har Twitter-användaren @MMDDJ_ delat ett par bilder (visas nedan) som kan visa Galaxy Note 9 i den verkliga världen. Den dubbla bakre kamerakonfigurationen och den bakre fingeravtrycksläsaren på den här enheten ser ut som de läckor i Note 9 som vi har sett tidigare.

Samsung Galaxy Note 9 förväntas göra sin officiella debut den 9 augusti. Specifikationerna är fortfarande ganska lätta, men rykten säger att en Snapdragon 845-processor och 4000mAh-batteri kommer att ingå, och det förväntas också att Samsung kommer att fokusera på kameraförbättringar med sin nya anteckning.