Framtiden för videosamtal, enligt Facebook: alla nyheter som kommer till Portal (foto)

Framtiden för videosamtal, enligt Facebook: alla nyheter som kommer till Portal (foto)

Nu är det intervallet Portal det är också tillgängligt för oss italienare, alla nyheter om det får mycket mer betydelse. Idag publicerades till exempel en artikel som beskriver enhetsfamiljens nära framtid.

Först stöd för en Whatsapp för videosamtal (även utan ett FB-konto), med möjlighet till specialeffekter i augmented reality tack vare Sago stund.

När det gäller produktivitet ankommer Arbetsplats: ett verktyg som kan vara användbart för den nya generationen att skapa kontakt med sina kollegor även om de är mil borta.

LÄS OCH: Vad man ska ge i jul i år

Specifikt för Portal-TV, här Mic Drop är Fotobås. Den första låter dig simulera framträdandet av en rockstjärna vid deras konsert via augmented reality (karaoke 2.0). Den andra låter dig dekorera selfies och videor för att dela med vänner.

Snart, igen och pratar om TV, stöds olika tredjeparts tjänster och för det videostreaming och för det musikalisk: Amazon Prime Video, FandangoNOW, Sling TV, Deezer, Crave och France Televisions (det är inte känt vilka av dessa för Italien).

Slutligen är det möjligt att göra direkt via Portal och följ din egen favoritprogram i virtuellt företag tack vare Titta tillsammans. Om det finns någon som redan har köpt en av dessa enheter, berätta för oss om deras erfarenhet i kommentarerna.

Källa: Facebook