Från Acer två böjda bildskärmar och UltraWide för underhållning och arbete

Från Acer två böjda bildskärmar och UltraWide för underhållning och arbete

Immersive 21: 9-skärm

Snyggt utformad för maximal prestanda, med bildförhållandet 21: 9, böjer den böjda skärmen dig omvandlar din vision och sätter dig i centrum för handlingen. Med den böjda displayen är varje punkt på samma avstånd från ögonen, vilket ger en enhetlig vy. UltraWide QHD (3440 x 1440) upplösning och 178 graders betraktningsvinkel garanterar kul med dina spel, produktivitet på jobbet och episka filmer. Acer böjda bildskärmar stöder 100% av sRGB-färgomfånget och ger den exakta färgåtergivning som krävs av designers och fotografer för exakt matchning mellan applikationer och utskrift.

Skrivbord någonsin så vackert

Skärmen är tunn och snygg och har dynamiska vinklar, en futuristisk aluminiumbas och ZeroFrame-design som ger maximal visningsyta med minimal storlek, vilket gör den perfekt för användning med flera skärmar. Ett solidt stöd förmedlar den singulära formen, attraktiv från alla håll, medan kabelhanteringslösningen för samman dem på ett ordnat sätt.

”Vi är marknadsledande med vårt sortiment av 21: 9 böjda bildskärmar. Predator X34 är en skärm som är avsedd för hardcore-spelare och har gett marknaden en skakning sedan lanseringen. Tillägget av ytterligare två produkter till vår böjda displaylinje visar vårt engagemang för avancerad hårdvara dedikerad till hardcore-spelare, hemunderhållningsentusiaster och proffs som vill ha det ultimata inom visuell prestanda, säger han. Marco Cappella, landschef Acer Italien, Grekland och Israel.

Spelare kan säga adjö till tårar och förseningar

Predator X34 har NVIDIA® G-SYNCTM-teknik för att eliminera skärmrivning som ofta uppstår när man spelar datorspel med en bildskärm. Det gör att GPU kan kommunicera med monitorn för att säkerställa matchande uppdateringsvärden för en smidig, felfri spelupplevelse och smidig video.

Hela linjen med böjda bildskärmar har det speciella GamingView-systemet (OSD) som ger spelare flexibiliteten att skapa och spara upp till tre favoritinställningar med profiler för att optimera deras spelupplevelse och justera LED-ljusstyrkan för att minska eventuella störningar. Justering av svartnivå förbättrar också mörkare spelscener.

Kraftfullt ljud, maximal komfort

I alla modeller ger två högtalare med DTS-ljud högkvalitativt ljud till dina spel och ser till att den visuella upplevelsen åtföljs av kulens brus, ljudet av krossat glas och stora explosioner, vilket sätter dig direkt i centrum av handlingen .

Dessa bildskärmar är utformade för att hantera stor dataöverföring och har HDMI 2.0- eller DisplayPort-portar med bred bandbredd. Den böjda serien har också fyra höghastighets USB 3.0-portar på baksidan, vilket ger flera alternativ för att ansluta spelanordningar eller ladda smartphones och andra enheter.

Ergonomiskt utformad kan monitorn lutas från -5 ° till 35 ° och är justerbar vertikalt upp till maximalt 130 mm, så att du kan placera