Fujifilm utökar den spegelfria serien med X-T2

Fujifilm utökar den spegelfria serien med X-T2

Fujifilm, en av ledarna inom foto- och ljud- / videoprodukter, har nyligen meddelat ankomsten av den nya kameramodellen spegelfri, som kommer att ersätta X-T1, släppt 2014. Det är onödigt att göra det medvetet, heter det X-T2, och i vissa aspekter utvidgar den sektor som finns på den gamla modellen.

Den nya maskinen kommer att ha en 24,3 megapixlaroch kommer att utrustas med en kraftfull mikroprocessor vilket genererar exakta algoritmer för att stabilisera autofokus perfekt. Dessutom kommer X-T2 att kunna spela in videor i 4K till 24,25 är 30 fps. Den kommer också att vara utrustad med en kaross resistenta till elementen och en LCD-skärm från 3 tum.

LÄS OCH: Fujifilm tillkännager en liten snabbskrivare för smartphones

Det kommer officiellt att anlända i butiker i september i år, till ett inte så överkomligt pris på 1600 dollareller genom att lägga till andra 300kommer det att vara möjligt att köpa satsen som också kommer att innehålla en XF 18-55mm lins. På papper verkar det därför vara en utmärkt produkt för alla spirande fotografer, vi måste bara vänta med att få tag på det.

Källa: Engadget