Galaxy Note 10+ upptäcktes igen i naturen, vid en tunnelbana i Korea

Samsung Galaxy Note 10+ South Korea subway sighting

Hela sanningen är på väg att avslöjas. I morgon kommer världen att veta om Samsung Galaxy Note 10 som vi har presenterat här sedan november förra året. Det här är första gången den sydkoreanska teknikjätten lanserar inte bara en utan två noteringsmodeller. Samsung har ställt in den 7 augusti som nästa Unpacked-händelse för det senaste premium-telefonutbudet. Note 10-serien kommer att innehålla den vanliga Note 10 och Note 10+ som vi tidigare kallade Note 10 Pro.

Innan Samsung Galaxy Note 10-telefonerna avslöjas har vi fått veta att Plus-versionen har upptäckts i naturen. Specifikt sågs Galaxy Note 10+ vid en tunnelbana i Sydkorea. Det är inte riktigt förvånande eftersom telefonen redan sågs någonstans. Enheten fångades på video och ser ut som den vi sett tidigare.

Vi tror inte att det här är den sista läckan som kommer att presenteras före D-Day men definitivt en av de sista vi delar. Enheten i videon verkar vara stor med en nästan ramlös skärm. Det finns inget hack, bara ett hål för kameran. Till skillnad från Galaxy S10 är placeringen av selfie-kameran i mitten.

Mycket har sagts om Galaxy Note 10. Vi är bara glada att bekräfta flera saker som skyddande telefonöverdrag, prissättning, frånvarande 3,5 mm hörlursuttag, 5G-stöd, AI ISO, Smart ISO, tre stegs bländare, UFS 3.0 lagring, 12 GB RAM och en 5x zoom kameramodul. Vi kan också förvänta oss ett ljud på skärmen med bildförhållandet 19: 9. Den nyckelfria och knapplösa designen är också något att se fram emot.

Som med de flesta Samsung Galaxy-flaggskepp kommer Note 10 att drivas av antingen Exynos 825 Octa-core eller Snapdragon 855. Den använder inte den senaste Qualcomm Snapdragon 855+ än. Andra funktioner inkluderar trådlös laddning, 25W laddningsbatteri och en unik bakre fyrkamerainställning.