Galaxy Note 20 Ultra-telefonfodral yta innan Unpacked 2020

Samsung Galaxy Note 20 Ultra Official Cases

Samsung Galaxy Note 20-serien kommer att anlända om två dagar från och med nu. Vi förväntar oss ingen avbokning eller uppskjutning. Den sydkoreanska teknikjätten har ingen anledning att fördröja flaggskeppstelefonerna och de andra fyra enheterna i serien. Galaxy Unpacked 2020-evenemanget är klart. Det är bara en tidsfråga innan marknaden fylls med dessa nya Samsung-produkter som kommer att rubriken av premium Galaxy Note 20 och Galaxy Note 20 Ultra.

Ett galleri med bilder med skyddande telefonfodral för Samsung Galaxy Note 20 har dykt upp på Twitter. Telefonväskorna är för Ultra-varianten så vi tittar snabbt på smarttelefonen. Vi kan se de mycket tunna ramarna och selfie-kameran med stanshål placerade i den övre mitten av den främre skärmen.

De telefonfall som visas av Roland Quandt (@rquandt) sägs vara officiella från Samsung. Det betyder att vi förmodligen kommer att se dem under Galaxy Unpacked 2020 eller omedelbart i butiker – offline och online – tillsammans med de nya Samsung-enheterna.

Samsungs officiella telefonfodral för Galaxy Note 20 Ultra finns i svart, grå, grön och rosa. De kompletterar förmodligen telefonens officiella färger som vi nämnde tidigare. Det kan finnas Mystic Bronze, Black, Grey och the Green.

Mycket har sagts om Samsung Galaxy Note 20-serien och vi kan inte vänta med att bekräfta allt vi vet. Samsung Galaxy Note 20-förbeställningskampanjen som läckte kan vara sant. Vi ser fram emot den förbättrade Exynos 990 SoC och en 25W-laddare. Det finns också Xbox Game Pass, 360 Spin, förbättrade kamerafunktioner och energibesparande HOP-displayteknik. Telefonen ärver inte Galaxy S20s fokuseringsfråga men den kan komma med en rundad rektangelform och en plattare skärm.