Galaxy Surfboard: se hur Samsung gjorde surfbrädor smarta med en S7 (video)

Galaxy Surfboard: se hur Samsung gjorde surfbrädor smarta med en S7 (video)

Det vet vi redan Samsung då och då gläder han sig åt att marknadsföra sina apparater med nyfikna experiment som visar potentialen hos de nya gränserna för konsumentteknologi; Samsung Galaxy Surfboard, en smart surfbräda komplett med en skärm, är bara en av dem.

där Samsung Galaxy Surfboard det fungerar tack vare a Galaxy S7, som är inrymt i en speciell kortplats som sätts in i bordet; som härleds från videon från Surfbräda, detta ansluter de två enheterna, vilket ger smarttelefonaviseringar (särskilt tweets markerade med #GOMEDINA) inom räckhåll för surfaren och bortom.

LÄS OCH: Samsungs smarta bälte kommer att upptäcka om du har ätit för mycket

Tack vare lättförståeliga ikoner på LED-matrisdisplayen visas också information om vindriktning, samt våghöjd och frekvens.

Som nämnts är detta ett koncept som uppenbarligen används för att marknadsföra smarttelefonen till mästaren Gabriel Medina. Så om du är en särskilt högteknologisk surfare, är din enda chans att få tag på en Galaxy Surfboard är att spåra Johnny Cabianca, hantverkaren som tillverkade enheten, även om vi misstänker att allt kan kosta dig mycket.

Via: Android Headlines