Galaxy Tab S7 5G kan komma till europeiska, amerikanska marknader

Galaxy Tab S7 5G kan komma till europeiska, amerikanska marknader

På senare tid har Samsung varit på en surfplatta och släppte först budgeten mellanstora Galaxy Tab A 8.4 (2020) och tillkännagav nyligen Galaxy Tab S6 Lite. Saker stannar inte där för den sydkoreanska elektronikjätten, det kommer förmodligen att avslöja Galaxy Tab S7 och Tab S7 Plus någon gång i juli eller augusti i år. Förmodligen samtidigt eller till och med innan lanseringen av flaggskeppet Galaxy Note 20 och Galaxy Fold 2-telefoner. Namnen kan fortfarande vara Galaxy Tab S20 och Tab S20 Plus för att hålla sig synkroniserade med premium S20-serien smartphones.

Galaxy Tab S7 kommer i två skärmvarianter, 11 tum och 12,9 tum som kommer att placeras mot iPad Pro. Det kommer också att finnas stöd för S Pen-stylus vilket gör surfplattan till ett tilltalande förslag för människor som vill ha en storskärmsenhet. Pennan är en viss säkerhet eftersom S6 Lite också kommer med en till en prispunkt på $ 350.

Det ryktas att Samsung släpper endast Wi-Fi och LTE-aktiverade versioner av Galaxy Tab S7 och Galaxy Tab S7 Plus. Ändå kan det finnas en tredje version med 5G-stöd som inte kommer att överraska oss. GalaxyClub bekräftar också vagt att surfplattan kan se en europeisk release för nu. Med detta sagt kan en amerikansk frisläppning inte uteslutas.

Vid denna tidpunkt finns det inga detaljer om andra specifikationer eller prissättning, men fliken kommer att göra saker konkurrenskraftiga för Apple som tillgodoser ett visst premiumsegment på marknaden. Just nu är det lite dimmigt med surfplattan, men vi kan förvänta oss att mer information kommer under de följande månaderna.