Galaxy Tab S7 och S7 + är Samsungs nya Android-surfplattor

Galaxy Tab S7 och S7 + är Samsungs nya Android-surfplattor

Tillsammans med sina nya flaggskepp Note 20-smartphones introducerade Samsung idag också ett par nya Android-surfplattor.

Galaxy Tab S7 och S7 + är nu officiella, och precis som deras motsvarigheter i Note 20 finns det några skillnader mellan de två nya tabletterna som du bör vara medveten om. Tab S7 + har en större 12,4-tums 2800×1752 Super AMOLED-skärm medan den icke-Plus Tab S7 får en 11-tums 2560×1600 LCD-skärm. Båda skärmarna stöder dock upp till 120Hz uppdateringshastigheter.

En annan skillnad med de två surfplattorna är batteriets storlek. Tab S7 + har fått ett större 10 090 mAh batteri för att driva sin större skärm, medan den vanliga Tab S7 har ett 8 000 mAh batteri. Samsung har inkluderat 45 W trådbundet snabbladdningsstöd i båda modellerna för att hjälpa dig fylla de stora batterierna snabbare.

Slutligen, medan båda surfplattorna har en fingeravtrycksläsare, är Tab S7 + inbyggd i skärmen medan Tab S7 är på sidan av kroppen.

Resten av funktionslistorna på dessa två nya Galaxy-surfplattor är ganska lika. Båda har en inkluderad S Pen-stylus som Samsung säger har liknande funktioner som S Pen som kommer med Note 20-telefoner. När du inte använder S Pen med din Tab S7 eller S7 + kan du städa den på baksidan av surfplattan.

På baksidan av både Galaxy Tab S7 och S7 + finns en dubbla kamerainställningar som innehåller en 13MP huvudkamera och en 5MP ultrabred snapper. Tabletterna har vardera också en 8MP selfie-kamera runt framsidan.

Samsung Galaxy Tab S7 Plus hands-on

Både Galaxy Tab S7 och S7 + levereras med en Snapdragon 865 Plus-processor, 6 eller 8 GB RAM-minne och 128 eller 256 GB inbyggt lagringsutrymme. Båda har också en microSD-kortplats så att du kan lägga till upp till 1 TB extra lagringsutrymme. Det finns fyrhögtalare på båda modellerna som har ställts in av AKG och inkluderar Dolby Atmos-stöd.

För att hjälpa dig att vara mer produktiv när du är på resande fot kommer Samsung att erbjuda ett Book Cover Keyboard-tillbehör för både Tab S7 och Tab S7 +.

Galaxy Tab S7 och S7 + kommer båda i färgalternativen Mystic Bronze, Mystic Black och Mystic Silver. Wi-Fi och 5G-aktiverade modeller kommer också att finnas tillgängliga. Priser för Tab S7 börjar på $ 649,99 medan den större Tab S7 + börjar på $ 849,99. Båda tabletterna kommer att finnas tillgängliga från och med den 21 augusti.