Gåvor under trädet? Amazon lovar dig dem vid dessa datum

 Gåvor under trädet?  Amazon lovar dig dem vid dessa datum

E-handelsjätten avslöjar också de 10 bästa bästsäljarna från 2019.

Amazon Italien har meddelat de senaste datumen för vilka kunder kan köpa gåvor för att få dem i tid för Jul.

Torsdag 19 december: sista leveransdag tisdag 24 december.

Måndag 23 december: sista dagen gratis med Amazon Prime.

Tisdag 24 december: sista dagen gratis med Amazon Prime.

Onsdag 25 december: för alla kunder som har anlänt till jul utan att ha köpt en present ännu finns det två lösningar: presentkort och Kindle e-böcker.

Dessutom levereras gåvor och shopping till julmiddagen till tisdag 24 december fram till 22.00 i 2-timmarsfönster efter eget val genom Prime nu.

Amazon Prime nu är en tjänst reserverad för kunder som är registrerade på Amazon Prime. Amazon Prime Now finns för närvarande tillgängligt i Milano och i vissa angränsande områden, i Rom och Turin. Lägsta belopp för Prime Now beställningar i Milano och Rom är 15 € och två leveransmetoder finns tillgängliga.

En timmes leverans kostar 7,99 € per beställning. Leverans inom två timmar fönster har inga extra kostnader för beställningar över 50 € och kostar 3,49 € för beställningar av mindre belopp. I Turin är det minsta orderbeloppet 25 € och leverans i två timmars slots har för närvarande inga extra kostnader. I Milano och Rom finns två leveransmetoder tillgängliga från 8 till midnatt.

E-handelsjätten tog sedan tillfället i akt att utarbeta en topp 10 gudar bästsäljare för 2019. Genom rutan nedan kan du både se hela rankningen och köpa enskilda produkter, om du är intresserad.

FLER ERBJUDANDEN PÅ AMAZON

TELEGRAMKANALER ERBJUDER