Gear 360 presenteras för nya Samsung Galaxy Unpacked? Bekräftelsen kan finnas i källan till en webbplats!

 Gear 360 presenteras för nya Samsung Galaxy Unpacked?  Bekräftelsen kan finnas i källan till en webbplats!

Den nya Gear 360, 360-graders kameran tillverkad av Samsung, har ännu inte meddelats, men om de rika läcka för några dagar sedan inte räckte för att övertyga dig om dess existens, här är en ny ledtråd som ger ytterligare säkerhet till den här enheten, som sannolikt kommer att presenteras vid nästa evenemang Samsung Galaxy Uppackad.

Att uppmärksamma Gear 360 är i själva verket en sida som relaterar till nästa händelse på Samsungs webbplats, där källkod det finns några referenser till 360-graders video, bredvid det entydiga ordet “lansering”.

LÄS OCH: Samsung ber om att registrera varumärket “Gear 360:: nyheter för Project Beyond?

Uppenbarligen är detta inget som kan jämföras med en officiell bekräftelse, och hänvisningen till 360-graders videor kan bero på möjligheten att evenemanget streamas på detta sätt, kanske för att uppmärksamma tittaren Gear VR: trolig hypotes, där vi dock hade förväntat oss mer publicitet, med tanke på att det inte skulle finnas någon anledning att hålla detta initiativ hemligt.

För den slutliga bekräftelsen räcker det att vänta på 21 februari, när Samsung-evenemanget äger rum … om inte, naturligtvis, mer (och mindre och mindre överraskande) läckage.

samsung-unpacked-source-code-360-video

Via: Sammobile