GOkey: allt-i-ett-nyckelring (foton och videor)

GOkey: allt-i-ett-nyckelring (foton och videor)

Tillsammans med vårt telefon, nycklarna är förmodligen det föremål som följer oss oftast när vi lämnar huset, och det var oundvikligt att någon förr eller senare skulle tänka på att sätta in dem kommunikation: här är idén med vilken den föddes GOkey.

LÄS OCH: Fin, tumringen som styr din smartphone

GOkey är ett projekt som söker finansiering på Indiegogo och är avsett att bli en av de mest oskiljaktiga resekamraterna, eftersom det innehåller många av de oumbärliga föremålen idag:

A USB-enhet, 8, 16 eller 32 Gb Una nödbatteri för smartphone A laddningskabel för telefon A Bluetooth-lokaliserare

Enheten är verkligen utrustad med en USB uttag, som kan användas för att ansluta telefonen till en dator, för att överföra data och ladda den, eller till en vanlig vägg- eller billaddare. Nödbatteriet inuti, enligt utvecklarna, kommer fortfarande att kunna ladda telefonen för två timmar vid behov.

Presentera också möjligheten via mottagaren Blåtand integrerad, för att para ihop enheten med smarttelefonen och få den att ringa när du inte hittar den: men ännu mer användbart är det faktum att du kan få det att låta, från GOkey-appen, Dina nycklar när du inte vet vad slingrar de har glidit in i.

Den enda negativa anteckningen: GOkey är ännu inte en kommersiell verklighet: på bara fyra dagar har det nått (och fördubblats) målet på 40 000 $ som behövs för att finansiera projektet, men det finns fortfarande nästan en månad kvar att ta tag i versionerna för projektets anhängare nedsatt pris 49 € (för 16 GB-versionen), som ska skickas från december.

GATA: Cnet