Google Assistant erbjuder nu hörbara Google News

Google Assistant erbjuder nu hörbara Google News

Google-assistenten har varit en bra guide för många mobilanvändare. Oavsett om det är på smarttelefonen eller hemma med Google Home eller Google Home Hub, behöver den smarta röstassistenten fortfarande förbättras för att säkerställa att människor håller sig informerade eller uppdaterade inte bara med teknik utan med nyheter och aktuella händelser. Du kanske inte längre är intresserad av dem men det är viktigt att du vet vad som händer i världen. Som sådan kan Google Assistant vara din källa eftersom den levererar vad som finns på Google News.

Du kan snart be Google om nyheter och uppdateringar. Smarta högtalare blir riktigt “smartare” med den här funktionen eftersom den förvandlar enheten till en radio – förutom att den kan anpassas mer med de saker du vill lyssna på och veta om. Och ja, du kan till och med be Google hoppa över, gå tillbaka eller gå vidare.

Google har börjat arbeta med stora publikationer som Associated Press, Universo Online, Hollywood Reporter och South China Morning Post bland andra. Det finns över ett dussin möjliga källor för att fylla ditt ljudnyhetsflöde.

Med Google News artificiell intelligens kan en enhet berätta om de senaste nyheterna som du kan lyssna på hörbart. De liknar kortformade podcasts som kan minska tiden du läser på eller läser igenom rapporter på Internet. Det är perfekt, speciellt om du vill multitask – säg, medan du gör dig redo för arbete eller matlagning kan du bara lyssna på Google Assistant.

Google Assistant ger dig en sammanfattning av uppdateringar och topphistorier. Naturligtvis ger Google dig bara historier om ämnen du gillar.

VIA: 9TO5Google