Google Assistant fungerar inte som bäst även på engelska (Storbritannien)

Google Assistant fungerar inte som bäst även på engelska (Storbritannien)

Man skulle kunna tro att engelska är ungefär samma överallt, och att det inte finns några stora skillnader mellan till exempel engelska från Storbritannien och engelska från USA. Istället är det inte så, åtminstone för Google Assistant.

Google Home i Storbritannien är det faktiskt inte i nivå med dess amerikanska motsvarighet, eftersom tjänster från tredje part hittills endast är tillgängliga i Amerikanska engelska. I teorin inte dåligt: ​​för en europeisk användare räcker det att byta till det amerikanska språket och kommer att märka mycket få skillnader. Faktum kvarstår att åtgärder på Google, eller integrationen av tredjeparts-tjänster i assistenten, som gjordes tillgängliga för utvecklare i december förra året, ännu inte har lärt sig andra språk förutom sitt eget.

LÄS OCH: Vår Google Home-recension

Google arbetar med support flerspråkig, men utan att förvränga på något sätt på datumen (och när någonsin! – Redaktörens anmärkning), och som alltid kan vi inte föreställa oss att italienska är på prioriteringslistan (om inte ens brittisk engelska stöds ändå är det bra … – Ed)), även om vi, med tanke på den senaste utvecklingen av Google Translate på vårt språk, har lite mer hopp; trots allt är det en fråga om att översätta från engelska till italienska. Kommer de att göra det i slutet av året?

Via: Android Police Källa: Wayne Piekarski (Google+)