Google Camera 7.2 lägger till Astrofotografi, Super Res Zoom till pixlar

Google Camera 7.2 lägger till Astrofotografi, Super Res Zoom till pixlar

Sedan flera år sedan har Google-appen fått dussintals uppdateringar. Det noterades att en gång lät Android Wear ringa skotten, göra Smart Burst, inaktivera ljud, lägga till blixt till selfie-kamera, porträttläge, 4K-videostöd till icke-Google-telefoner, vidvinkelsensorer på LG-smartphones, HDR +, få en ny UI, Night Sight, Tracking Autofocus, Motion Metering, aperture switch to Samsung devices, and telephoto lens. De flesta av dessa funktioner gjordes tillgängliga först på Pixel-telefoner men rullades också ut till andra Android-telefoner.

Idag har den Google Camera 7.2 mod får nya viktiga funktioner som Super Res Zoom och Astrofotografi. De låter som om de inte är här, men Super Res Zoom uppdaterades bara. Samtidigt är Astrofotografi en ny funktion som lanserades på Pixel 4.

Med moden får gamla Pixel-telefonmodeller Astrofotografi och Super Res Zoom plus nya portar. Fotograferingsläget Astrofotografi är perfekt när du vill fotografera natthimlen fyllda med stjärnor.

Det gamla Astro-läget för Pixel 1 och Pixel 2 kan snart njuta av Astro-läget plus Focus-alternativen i Night Sight. För Pixel 2 blir det inlärt djup i porträttläge med en modifierad lib. När det gäller Super Res Zoom-funktionen kan den aktiveras även när den är zoomad eller i Night Sight som liknar Pixel 3. Autotiden i selfie-kameran, syntetisk påfyllningsblixt för Pixel 2 och SFF i kameraläge för Pixel 3a har varit aktiverad också.

De flesta av Pixel 4-funktionerna läggs till i de äldre Pixel-versionerna. Andra Android-enheter förväntas också få samma Google Camera-funktioner och uppdateringar. Om du ser en tillgänglig Google Camera-port försöker du hämta den och installera den för att se ändringarna och förbättringarna. Du kan också söka igenom den relaterade uppdateringen i Google Play Store då och då.