Google Earth-uppdateringen ger dig “breda vyer över vårt stjärnklara universum”

Google Earth-uppdateringen ger dig

Medan Google Maps kan ge oss exakta platser för de platser vi behöver gå till, finns det en annan Google-app som vi ofta glömmer som kan ge oss en exakt representation av var vi är i universum. Och nu kommer en uppdatering av appen att låta människor få en bredare bild av universum genom att lägga till stjärnor i bakgrunden så att du kan se jorden som en astronaut skulle göra om du zooma ut och se vår planet i sitt sammanhang inom Vintergatan.

Den här funktionen har faktiskt funnits under en tid nu för Google Earth på webben och Earth Pro. Men nu kommer användare av Google Earth-mobilappen att kunna se stjärnorna när du zoomar ut från jorden, vilket ger den en mer realistisk vy och placerar vår planet i ett sammanhang av galaxen. När du roterar världen, kommer du också att kunna se bilder på den faktiska Vintergatan, 30 000 mil över planeten.

Google Earth har också lagt till animerade moln som visar vädermönstren runt om i världen för att ge ett extra element av realism till hur vi ser vår planet och galax. Bilderna kommer att justeras beroende på vilken del av himlen som ligger mittemot din vy. Stjärnorna som du ser är baserade på data som de har samlat in från European Southern Observatory. Att leka eller lära av Google Earth-appen blev ännu mer intressant och realistiskt.

Om du vill lära dig mer om jorden och rymden kan du titta på scenerna från rymden och besöka de internationella rymdstationsavsnitten genom berättelseplattformen i appen Voyager. Google säger att de som använder appen mestadels är forskare, miljöaktivister, statliga och ideella arbetare, eller bara i princip alla som är intresserade av att utforska planeten och lära sig mer om den.

Den här lilla men intressanta uppdateringen av Google Earth-appen har redan börjat lanseras för användare. Fortsätt och kolla hur jorden ser ut ovanför planeten och kanske kommer vi så småningom se bevis på liv i andra delar av galaxen.