Google Now tar steroider och blir Google Assistant

Genvägarna för Google Assistant finns i Italien: lite dolda men fungerar

Google Assistant är en av de första innovationerna som tillkännagavs på Google I / O 2016, och det ser i princip ut som en förbättrad version av Googla nu, med vilka det kommer att vara möjligt att samtala på ett ännu mer naturligt sätt än nu, med frågor och svar som kommer att följa efter varandra, och assistent som kommer att förstå (eller åtminstone borde förstå) sammanhang, utan att ange allt verbalt.

“” Med tanke på att du befinner dig framför Duomo of Florence kommer Google Assistant att svara därefter utan att fråga dig något annat. “” Och en serie biografer och öppna platser nära dig ska visas. Och om du pratar om en berömd person är det inte nödvändigt att upprepa namnet varje gång.

Det är något som Google har försökt göra under en tid, för att göra det mer som samtal röstinteraktioner med Google Now, men det är inte lätt för allt att fungera bra på alla språk; därför, även om saken är vacker och utvecklad i teorin, är vi rädda för att det tar sin tid innan den fungerar 100% på italienska.

Hur som helst kommer allt detta att fungera varje Android-plattform, från smartphones, till bilar, till Wear, som passerar genom det nya Google Home, en hemapparat som kan styra alla anslutna enheter i hemmet, från lampor, musik, TV, smartphones och mer. Tänk på det som ett slags Jarvis… Lite mindre avancerad, men ändå futuristisk.