Google Pixel 3 Lite och Pixel 3 Lite XL visas i renderingar

Google Pixel 3 Lite och Pixel 3 Lite XL gör läckage

Förra månaden fick vi en tidig titt på en enhet som kallas Pixel 3 Lite, som förväntas vara en mer prisvärd version av Googles nuvarande flaggskepp. Men det kanske inte är den enda “Lite” -telefonen som Google lagar upp.

Nya renderingar har dykt upp som hävdar att de visar både Google Pixel 3 Lite och en Pixel 3 Lite XL. Baserat på fabriks-CAD och delas av OnLeaks och visar bilderna två telefoner som delar en liknande design som inkluderar en tvåtonig baksida och en bakre fingeravtrycksläsare.

Dessa påstådda Pixel 3 Lite och Pixel 3 Lite XL-renderingar visar också de ändringar som Google kan göra för att få priserna på dessa telefoner nere. Det finns bara en enda frontkamera på dessa telefoner snarare än de dubbla frontskyttarna som finns på standard Pixel 3 och Pixel 3 XL, och det sägs att det bara finns en högtalare på dessa telefoner också.

Google har tagit bort hacket på Pixel 3 Lite XL och kan ha förtjockat sidokanterna på båda telefonerna också. Slutligen sägs att båda telefonerna har polykarbonatryggar istället för glasryggarna som finns på Pixel 3 och Pixel 3 XL.

Google Pixel 3 Lite XL återges

En intressant funktion som Google verkar ha lagt till dessa telefoner är ett 3,5 mm hörlursuttag, vilket skulle ge köpare ett annat alternativ för att använda hörlurar med enheterna. Dagens rapport hävdar också att Pixel 3 Lite kommer att ha en 5,5-tums skärm medan Pixel 3 Lite XL kommer att skryta med en 6-tums skärm, som skulle vara något mindre än Pixel 3 XLs 6,3-tums skärm. Båda telefonerna sägs ha en Snapdragon 670-processor tillsammans med 4 GB RAM, 32 GB lagringsutrymme, en 12 MP bakre kamera och en 8 MP främre kamera.

Det finns inget ord om när Google kan släppa dessa telefoner eller hur mycket de kan kosta. Med tanke på de ändringar som Google har gjort till dem verkar det dock troligt att Pixel 3 Lite och Pixel 3 Lite XL är tänkta att vara lite billigare än Pixel 3 och Pixel 3 XL, som börjar på $ 799 respektive $ 899. Om Google ger Pixel 3 Lite och Pixel 3 Lite XL-kameraprestanda som liknar standardmodellerna tillsammans med ett lägre pris, kan de vara ganska spännande enheter.

Är du intresserad av Pixel 3 Lite och Pixel 3 Lite XL?