Google redesignar hemmet för sina smarta skärmar, för att hedra Nest Hub (uppdaterad: stopp vid släpp)

Google redesignar hemmet för sina smarta skärmar, för att hedra Nest Hub (uppdaterad: stopp vid släpp)

Under Google I / O 2019 invigde Mountain View-jätten en ny kurs för sin serie hemautomationsenheter, döpt om till Nest Home. För tillfället presenterade den också Nest Hub Max, versionen av Nest Hub (tidigare känd som Home Hub), som avslöjade en del nytt i det grafiska gränssnittet. Och nu är dessa nyheter på väg till släpp offentligt för alla användare.

I synnerhet fokuserar de viktigaste grafiska innovationerna på hemskärm av Nest Hubs: tidigare, genom att komma åt Googles smarta skärmar, hälsades du av en helt vit skärm, medan nu bakgrunden på hemmet varierar beroende på bilden som visas i det ögonblicket av läget Omgivande (den digitala fotoramen som slingrar sig när enheten inte används). Med andra ord består hemmabakgrunden nu av bilden som spelas i omgivande läge, med en suddighetseffekt tillämpas ovan.

LÄS OCH: Google Home / Nest Hub, vår recension

Dessutom har även informationen som visas på vänster sida av hemmet genomgått några viktiga ändringar. Om det tidigare fanns mer tonvikt på väderprognoser, är det nuschema att njuta av mer utrymme, övervunnit av datumet. Till höger om honom finns fortfarande prognoserna väder, men mindre och mindre detaljerad. Den högra delen av hemsidan förblir oförändrad, med den vita rutan som samlar information från Google Nyheter, YouTube och andra tjänster. Sedan rullar du gränssnittet till höger, den klassiska vita bakgrunden kommer att visas igen.

De ny firmware den är markerad med versionsnumret 1.39154941 och, som nämnts i början, är det i utbyggnadsfasen på alla Nest Hub-enheter, men det är också avsett att landa på enheter från tredje part. Sammanfattningsvis påminner vi om att Google har meddelat ankomsten till Italien den Nest Hub, finns att köpa på tjänstemannen till priset av 129 €.

Källa: 9to5 Google