Google slår samman företags team för Android, hårdvara och mjukvara för att förenkla sin verksamhet

Google slår samman företags team för Android, hårdvara och mjukvara för att förenkla sin verksamhet

Hemma Google en relevant pågår omorganisering ur affärssynpunkt för olika sektorer, allt i syfte att förenkla och gynna kommersiella avtal med andra företag.

rapporterade att Android-, Google Assistant-, Google Ads-, spel- och hårdvaruaffärsteam de kommer att förenas i en enda grupp: detta bör medföra fördelar när det gäller kommersiella avtal med andra företag som kommer att ha en kontaktpunkt för flera tjänster. Detta kan till exempel leda till ett avtal för en reklamkampanj med hjälp av Google Assistant efter en kampanj genomförd genom klassiska annonser.

LÄS OCH: Lenovo Yoga Book C930, recensionen

De olika sektionerna som är involverade i företagsomorganisationen kommer att gå mot det namngivna makroområdet men kommer i alla fall att bibehålla viss självständighet att utforska nya affärsområden oberoende och snabbt.

För det andra kan Googles drag också omfatta en sponsringsplan till hårdvaruprodukter från externa företag genom Play Butik är Google Assistant. Vi kommer att uppdatera dig om mer information kommer fram i framtiden.

Via: 9to5google Källa: Forbes