GoPro Hero4: 4K-video vid 30 fps och många andra nyheter (video)

Använd din GoPro i alla situationer med dessa fyra tillbehör

där GoPro Hero4 är den senaste versionen av en av de mest kända actionkamerorna i världen. där Hjälte4, presenterad i tre versioner (svart, silver och hjälte), medför flera innovationer från både en funktionell och en skytte kvalitet.

På mjukvarusidan hittar vi Protune avancerad kontroll av fotograferingsinställningar, som redan finns i tidigare modeller men som nu låter dig hantera gränsen ISO, färger och exponering. En ny knapp gör att du kan markera de intressanta ögonblicken för ett skott i farten, som du enkelt hittar på datorns programvara tack vare.

Uppmärksamhet ägdes också åt nattbilder, till vilka två nya lägen är avsedda Night Lapse är Nattfoto. På ljudfronten har det dynamiska området fördubblats, medan trådlös anslutning också har lagts till tack vare Blåtand är Wifi vilket också möjliggör interaktion med en mobilapp.

LÄS OCH: Spela in videor från en hunds synvinkel med en GoPro, tack vare det nya Fetch-stödet

På batteriets framsida Go Pro misslyckades med att överträffa tidigare modeller, antagligen på grund av de nya funktionerna som introducerades. I Silver-modellen, jämfört med 4K-video begränsad till 15 fps, kommer det att finnas en pekskärm som ska användas alternativt till de fysiska knapparna och som gör det möjligt att visa bilder och videor som gjorts.

Grundmodellen förlorar suffixet White genom att helt enkelt bli Hjälte. Detta gör att du kan skapa videor med 30 fps med 1080p upplösning. På den fotografiska sidan kommer Black and Silver-modellerna att låta dig ta 12 megapixelfoton, medan bilderna som tagits med Hero-modellen inte överstiger 5 megapixlar.

Format och mått förblir desamma som alltid, även om det vattentäta fodralet nu är integrerat i kameran. Priserna på den nya GoPro Hero4 börjar från 129 € för basmodellen, medan versionen Silver är Svart kostar vid lanseringen 379 € respektive 479 €.

Om du brinner för serien Go Pro och intresserade av att ta händerna på nykomlingen, råder vi dig att hålla koll på goprocamera.it-sidan, en viktig community och officiell återförsäljare för Italien, där du kan få information om den faktiska tillgänglighet av nya Hero4.

Gata