GoPro redo att komma in i drönarnas värld, virtual reality och molnet

GoPro redo att komma in i drönarnas värld, virtual reality och molnet

De senaste nyheterna från världen Go Pro komma direkt från intervjun med VD Nick Woodman till Kodkonferens. Enligt vad som tillkännagavs har företaget specialiserat sig på actionkamera de blomstrar; a Drönare (quadcopter), en gå för att skapa 360 ° -videor det är en programvara för att spara videor i molnet, här är vad den har i butik Go Pro under de närmaste månaderna.

De Drönare kommer att lanseras under första halvåret 2016, som ett tillbehör för deras actionkameror. De pris har inte avslöjats, men det är troligt att tänka på något som kan konkurrera med mellanområdet DJI, Papegoja är 3D-robotik.

På videosidan har Woodman istället meddelat en kubiskt stöd att montera upp till sex Go Pro att inse innehåll för virtual realitytack vare 360 ​​° -perspektivet. En månad efter förvärvet av Kolor, ett företag som specialiserat sig på att skapa denna typ av innehåll, Go Pro det står att det är redo att komma in i detta fält, åtminstone i slutet av året.

LÄS OCH: Nästa Hollywood-blockbusters kan skjutas med iPhone och GoPro

Egna videor och skapade med mest kända actionkameror, kan sparas direkt i molnutan att gå igenom SD-kort eller USB-kablar, tack vare en ny programvara som testas; med detta system kan de skapade videorna enkelt hittas av vem som helst enhet ansluten till tjänsten.

Tydligen Go Pro inte bara vill den rida på den framgångsvåg som startade med lanseringen av actionkameror, men det verkar mer än någonsin redo att förnya sig och investera i områden som inte är strikt relaterade till videokamerornas värld.

Via: The Verge