Gör din plånbok klar: nya Google Home Mini kommer med bättre ljud, ljuduttag, väggfäste och nytt namn!

Google Home Mini till 19 € från Unieuro och det finns också Google Home och Chromecast med rabatt!

Nästa Google Home Mini ska kallas Nest Mini, bara för att standardisera alla nya produkter.

Google förbereder en ny Home Mini, vilken logik vill lanseras tillsammans med fjärde generationens pixlar, förmodligen annons Oktober. En betrodd källa har bekräftat olika detaljer om den nya smarta högtalaren, vilket inte kommer att bli en riktig revolution jämfört med den tidigare, trots namnförändringen i Nest Mini, på grund av den ommärkning som meddelades för några månader sedan.

Nest Mini bör därför inte skilja sig mycket från den nuvarande generationen, kanske bara lite bredare. Å andra sidan bör dock ljudkvaliteten förbättras, både vad gäller kraft det av trohet, särskilt bas, men inte bara. När allt kommer omkring, med tanke på hur lågt ljudet från Home Mini är, är det logiskt att förvänta sig något mer.

Nest Mini kommer också att vara det kan fästas på väggen, även om det inte är klart hur. Det finns så många tillbehör från tredje part som syftar till syftet med den nuvarande Home Mini, men här pratar vi om något infödt.

Dessutom kommer Nest Mini att utrustas med en 3,5 mm ljuduttag. Det är ett litet leende att tänka att medan smartphones långsamt frigör dem finns det en annan produktkategori som 2019 omfattar aux-porten istället. Det är dock oklart om det kommer att fungera som ingång / utgång eller båda. Ska vi satsa, skulle vi säkert säga som en exit, ersätter faktiskt Chromecast Audio; vi är lite mer skeptiska till entrén, men säger aldrig aldrig.

Slutligen kommer Nest Mini att ha någon form av närhetsdetektering, som bör visa den aktuella volymnivån om systemet upptäcker närheten av en människa. Åh, och slutligen (den här gången på riktigt) kommer det också att finnas nya färger, men det finns ingen indikation på vad de kan vara. På samma sätt avslöjar inte källan det påstådda pris av denna Nest Mini, som dock inte bör skilja sig från den nuvarande Home Mini, trots förbättringarna.