Här är de senaste renderingarna av GoPro HERO7 Black and Silver, med tillstånd av @evleaks

Så här får du en förhandsgranskning av GoPro Labs, plattformen där du kan prova de nya funktioner som inte släppts!

Tidigare denna månad läckte några förhandsgranskningsfoton – tagna direkt i en amerikansk butik – av de nya signerade actionkamerorna Go Pro. Det här är serien HERO7, som syftar till att ytterligare höja ribban i en sektor som nu ser mycket hårda rivaler, som har lärt sig alla knep för handeln från den banbrytande kaliforniska tillverkaren.

Efter ett par veckor är det här ny , särskilt modeller HERO7 Svart är HERO7 Silver, tillhandahållen av ingen annan än av Evan Blass – – verklig kändis för smarttelefongudens värld och mer. Bilderna visas bekräfta vad som redan har läckt ut, men också låta oss ta en närmare och systematisk titt på de nya modellerna.

LÄS OCH: GoPro HERO6 Black, recensionen

Den första skillnaden som fångar ögat mellan de två actionkamerorna är närvaron av a främre sekundär display, exklusivt för HERO7 Svart, som är GoPros flaggskeppsmodell. Om de jämförande proportionerna var verkliga, skulle den svarta versionen också visa sig mer kompakt och tunn, även om det kännetecknas av ett mål lika utstående. Blass ger oss inte ytterligare tekniska detaljer, men för den officiella presentationen borde vi nu vara i hemmet rak.

Källa: Evan Blass (Twitter)