Hicon, armbandet med alla meddelanden du behöver, men utan tid (video)

Hicon, armbandet med alla meddelanden du behöver, men utan tid (video)

Bärbara enheter lovar ofta att få meddelanden till oss i rätt tid utan att slösa bort tid, men det finns en som har gått längre, överdriven ur en visuell synvinkel.

LÄS OCH: Armbandet Tomorrowland för att omedelbart få vänner på Facebook (video)

Hicon Social Bangle, som för närvarande söker pengar på Indiegogo, det är faktiskt ett snyggt stort armband, och absolut inte diskret, som innehåller en serie fina stora plastikoner som kan bytas ut mellan dem. Varje ikon representerar en tjänst (sms, samtal, e-post, etc.) eller ett socialt nätverk och tänds och vibrerar när ett meddelande kommer.

Och det är inte allt, den här enheten med Blåtand 4.0 låter dig utbyta information med andra telefonägare med ett enkelt handskakning. Armbandet kommer också med en app som registrerar din plats och pekar på personer nära dig som har liknande sociala profiler.

Hicon lovar att vara kompatibel med iOS, Android och nästa Windows-telefon, inuti finns också en accelerometer, ett batteri som håller i 14 dagar och är vattentätt. Otroligt, det visar dig inte tiden, vilket innebär att du fortfarande måste ta din telefon ur fickan eller sätta på en klocka för att veta vad klockan är. Om idén fortfarande inspirerar dig måste du betala 49 USD plus fraktkostnader och hoppas att crowdfunding-kampanjen går igenom.