HoloLens landar på 29 nya marknader, inklusive Italien (video)

HoloLens landar på 29 nya marknader, inklusive Italien (video)

Microsoft HoloLens finns nu även i Italien

Milano, 2 november 2017 – Microsoft meddelade det HoloLens, världens första holografiska dator som kör operativsystemet Windows 10, kommer att finnas tillgängligt på 29 nya marknader inklusive Italien, Österrike, Belgien, Bulgarien, Cypern, Kroatien, Danmark, Estland, Finland, Grekland, Island, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Norge, Nederländerna, Polen, Portugal, Tjeckien, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien , Sverige, Schweiz, Turkiet och Ungern.

“På Microsoft är vi på uppdrag att hjälpa människor och företag runt om i världen att uppnå mer”, sa han Lorraine Bardeen, chef för Microsoft HoloLens och Windows-upplevelser. ”Mixed Reality förkroppsligar potentialen att stödja proffs och företag över hela världen i att göra det som aldrig varit möjligt förrän nu. Scenarierna som Mixed Reality öppnar hjälper företag och yrkesverksamma att utföra viktiga uppgifter snabbare, säkrare och mer effektivt, men också att skapa nya sätt att ansluta användare och partners. “

I Italien har HoloLens redan sett flera framgångsrika fall där företag och föreningar har valt Microsofts Mixed Reality-lösning som en användbar hävstång för att ompröva processer och affärsmodeller och titta på verkligheten ur nya perspektiv.

Nyligen IVECO-buss tillkännagav att man använde HoloLens för att optimera underhållsarbetet och utbilda personal. Med Microsofts Mixed Reality-verktyg vill IVECO Bus göra sina underhållsexperter tillgängliga i realtid för alla kunder överallt i världen och erbjuda bästa kundservice, minska stillestånd och förbättra effektiviteten. Förra juli Widiba presenterade en ny tjänst som genom HoloLens tillåter finansiella rådgivare att dela information med kunder, få tillgång till globala verktyg för konsultation och att göra relationen mer effektiv genom en uppslukande upplevelse.

Under de senaste månaderna gillar vissa föreningar WWF är Rädda Barnen har valt HoloLens att berätta genom tekniken för Mixed Reality, virtuella och uppslukande scenarier som de marina arter som bor i Medelhavsområdet och fenomenet med undernäring hos barn i olika länder i världen. För att stödja kampanjen #GenerAzioneMare, WWF har förvandlat Piazza Gae Aulenti i Milano till en medelhavsbakgrund tack vare HoloLens, vilket gör det möjligt att se noggrant de många arter som bor i den, vilket ökar människors medvetenhet om havets värde och deras försvar. Rädda Barnen istället har det skapat en erfarenhetsväg med HoloLens för att berätta för kampanjen och låta dig uppleva utmaningarna för dem som varje dag tvingas hantera extrem fattigdom, krig och klimatförändringar.

Microsoft fortsätter att investera i teknik som möjliggör utvecklingen av Mixed Reality-ekosystemet för att föra denna innovation runt om i världen. Hittills har HoloLens funnits på tio marknader, nämligen Australien, Kanada, Kina, Frankrike, Tyskland, Japan, Irland, Nya Zeeland, Storbritannien och USA (med Puerto Rico). Med tillgängligheten som meddelas idag kommer HoloLens att finnas tillgänglig i 39 länder, vilket nästan tredubblar spridningen.