Honor View 30, Honor View 30 Pro 5G-smartphones tillkännagavs

HONOR View 30 5G

Honor View 30 är en uppenbar uppföljning av Honor View 20 som presenterades precis innan 2018 slutade. Telefonen gjordes tillgänglig i januari och den här gången lär vi oss om den nya View-telefonen från Huaweis undermärke. Den här är mer speciell eftersom HONOR lägger till 5G-stöd. Vi lägger till detta i kortlistan för 5G-telefoner eftersom det inte finns många modeller. Till nästa år kan vi förvänta oss att fler OEM kommer att ansluta sig till vagnen inte bara med premium 5G-telefoner utan också med 5G-enheter i mellanklass.

De HONOR View30-serien ger HONOR View 30 och HONOR View 30 PRO. De två varianterna betraktas som dual-mode 5G. Telefonerna har en Kirin 990 AI-processor, SuperSensing AI-trippelkamera, Aurora Nano Texture-design och GPU Turbo.

Först avtäcktes i Peking, dessa telefoner förväntas släppas i Kina initialt före andra globala marknader. Honor (Huawei) är verkligen seriös när det gäller att göra det större på mobilmarknaden, särskilt nu när det utmanas i USA. Det fortsätter att komma med anslutna och smarta enheter som fungerar i ett ekosystem.

HONORS president George Zhao har detta att säga om Honor View 30:

Zhao sa också att HONOR View30-serien är märkets. Med 5G kan många 5G-appar användas i spel, resor och smarta hem. När det gäller avbildning innehåller SuperSensing Triple Camera följande: 40MP Sony IMX600 huvudskytt, 12MP Super vidvinkelkamera med Cine-Lens, plus en 8MP tele-kamera. Den inställningen är för Pro-versionen. Den vanliga View 30 har endast en 12MP Cine-Camera och ett 109 ° vidvinkelobjektiv. De dubbla selfie-kamerorna inkluderar 32MP AI Selfie-kamera och 8MP vidvinkel-selfie-kamera.