HTC att förbättra sin mobilstrategi, smarttelefonförsäljning nästa år

HTC att förbättra sin mobilstrategi, smarttelefonförsäljning nästa år

HTC måste göra några ändringar i sin affärsstrategi snart. Google har redan tagit tag i varumärket men vi är inte säkra på teknikjättens konkreta planer. Vi hörde att HTC kanske slutar tillverka Android-telefoner på egen hand, men det jobbar fortfarande med “något nytt för U” eller “något annat” för lojala fans. Det har talats om omstart och ett sätt att göra det är att fokusera på avancerade och mellanliggande telefoner. Budgettelefoner kan vara ute av ekvationen nu eftersom HTCs mål är att göra mer försäljning.

HTC Taiwans chef Darren Chen hoppas kunna förbättra företagets marknadsandel och lönsamhet. High-end ‘U’ -telefoner kommer fortfarande att släppas 2019 så förvänta dig en uppföljning av HTC U12 +. Det kan vara en HTC U13 men vi tvivlar starkt på att siffran 13 kommer att användas.

HTC tillkännagav nyligen det prisvärda mellanområdet med dubbla kameror. Det finns också HTC Exodus 1-telefon med kryptovaluta som nu är slutsåld.

HTC hoppas att HTC Desire 12s kommer att bidra till att öka intäkterna nästa kvartal eftersom det är mycket överkomligt till under $ 200 (NT $ 5 990). Det är bara en mid-ranger men anständigt nog med Qualcomm 8-core Snapdragon 435-processor, 4G LTE och 13MP selfie shooter.

HTC U12 Life gör fortfarande bra på marknaden, särskilt 128 GB-versionen. Under tiden gör HTC U12 + sig fortfarande bra i prestandautvärderingar, särskilt för kameratelefoner med dubbla linser.

Det finns också HTC VR-headsetlinjen som hjälper till att få varumärket till fler konsumenter men vi korsar fingrarna för att företaget kommer att behålla fart. Förhoppningsvis kommer lanseringen av Viveport VR-appbutik att uppmuntra fler att stödja HTC.

VIA: Digitimes