HTC U12 + är också inställd på att ta emot Android 9 Pie i Amerika

HTC U12+

HTC U12 + är en av OEM: s mer populära premium-flaggskeppsmodeller som introducerades förra året. Telefonen var mycket efterlängtad, särskilt efter läckor och livefoton dykt upp online innan den officiella lanseringen. Enheten nådde DxOMark med oss ​​och sa att de fyra kamerorna gjorde ett märke. En produktnedbrytning avslöjade dock att den är ömtålig precis som HTCs mobilverksamhet. Ett rep-, bränn- och böjtest avslöjade att telefonen är tillräckligt hållbar. Och nu är det dags för smarttelefonen att få en bit paj.

Vi nämnde tidigare att Android 9.0-uppdateringen kommer till HTC U11, U11 + och U12 +. HTC U11 fick redan Pie men företaget var tvungen att dra ut släppet på grund av mjuk murning.

Taiwan fick Android 9.0 Pie-uppdateringen förra månaden. De amerikanska modellerna blir detsamma innan Android Q tillkännages. Vissa enheter behöver bara programuppdateringar för att få bättre hastighet och prestanda.

“Murican HTC U12 +” hördes ha redan fått Android 9.0 Pie som inkluderar systemförbättringar. Integrationen på Google+ har också tagits bort. Den inkluderar endast säkerhetsuppdateringsnivån 1 juli så förvänta dig inte släppet från augusti. Den amerikanska HTC U12s Android Pie borde snart vara klar.

För några månader sedan minns vi att HTC: s flaggskepp skulle få en bit Android Pie. HTC U11 fick den i maj. HTC U11 + och HTC U12 +: s Android Pie-uppgradering lovades att lanseras i juni, men som ni vet hände det inte.