Huawei P40 Pro, P40 Plus bildar på Weibo igen

Huawei P40 Pro, P40 Plus bildar på Weibo igen

Huawei arbetar med den nya P-serien som kan innehålla tre varianter – Huawei P40 Lite, Huawei P40 och Huawei P40 Pro. Det kan sägas att alla telefoner inte nämner Android OS även om det finns en möjlighet att Huawei P-enheterna kommer att ha EMUI. Huawei Media Services kan också vara tillgängliga vid lanseringstidpunkten. Tidigare denna månad läckte Huawei P40-specifikationerna och bilderna ut med ett penta-kamerasystem. Fler tolkningar dök upp och det bekräftades att serien skulle anlända i mars.

För några dagar sedan bekräftades Huawei P40 Pros ryktade grafenbatteri som ett falsklarm. Idag sågs nya bilder på Weibo som visar vad som sägs vara en härdad film och täckplatta för Huawei P40 Pro. Bilden nedan är ett exempel på Huawei P40 Pro tillverkat av fabriken.

När det gäller omslagsbilden antas mobiltelefonen vara ett prov eller en prototyp som ses på någon i Kina. Det kan vara för Huawei P40 Pro eller P40 Plus. Det finns inget sätt för oss att veta, men förvänta oss relaterad information och fler bilder kommer att dyka upp under de kommande veckorna fram till den officiella produktlanseringen.

Hittills vet vi att Huawei P40 kan komma med en 6,1- eller 6,2-tums OLED-skärm, SIM-kortfack, metallram, högtalargaller längst ner, USB Type-C-portar, volymvippa / strömbrytare till höger och en fingeravtrycksläsare på skärmen. Förvänta dig inte någon pop-up selfie-shooter eller ett 3,5 mm ljuduttag.

Intressant finns det inget kamerahål eller ett hack. Huawei kan implementera en kamera under skärmen. Pro-varianten kan också ha en större skärm på 6,5 till 6,7 tum.