Huaweis LiteOS, det smarta hemsystemet som kommer att presenteras i slutet av 2016 (foton)

Huaweis LiteOS, det smarta hemsystemet som kommer att presenteras i slutet av 2016 (foton)

Också Huawei tänka påSakernas internet och det gör det genom att tillkännage presentationen, under andra kvartalet 2016 LiteOS red HejLink, två viktiga bitar av “pusslet” i framtidens hus.

LiteOS det kommer att vara ett operativsystem öppen källa med ”minimal”, 700 millisekunds starttid och minimerad energiförbrukning. HejLink istället blir det en protokoll som kommer att förena, med hjälp av ett gemensamt datorspråk och Zigbee, Wi-Fi och Bluetooth, framtidens olika komponenter Smart hem, som istället ser ljuset under Q3 och Q4 2016, främst i form av säkerhetssystem red belysning.

LÄS OCH: The Internet of Things som har tagits fram av vissa forskare vid MIT

Huawei kommer också att arbeta med Haier för att skapa en ekosystem hårdvara mjukvara smart och uppmärksamma behoven hos dem som vill uppleva sitt eget hem tekniskt, och man hoppas att detta samarbete ger attraktiva resultat både ekonomiskt och funktionellt.

Inte alla kommer att köpa Haier-enheter. Arbeta med partners som Huawei för att skapa en smart hemmarknad och plattform. Om vi ​​kan skapa ett ekosystem med flera enheter och plattformar kan vi skapa en gemenskap och öka marknaden över hela linjen.

Lily, chef för Haier

Huawei-Lite-OS

Via: FoneArena