Hur återställer jag borttagna Facebook-meddelanden?

How to Restore Deleted Facebook Messages?

Det finns inget mer frustrerande än situationen när vi felaktigt tar bort några viktiga meddelanden och vi inte vet hur vi kan återställa dem. Om du någonsin har mött det här problemet letar du förmodligen efter ett sätt att hämta dessa meddelanden. Lyckligtvis finns det ett antal sätt som du kan använda för att återställa raderade meddelanden på facebook. Så utan att slösa bort mer tid, låt oss börja utforska hur man hämtar borttagna Facebook-meddelanden.

Hur återställer jag borttagna Facebook-meddelanden?

Som vi har nämnt ovan finns det ett antal sätt som kan användas för att återställa raderade meddelanden, men alla kräver olika inställningar beroende på din enhetstyp. Så vi har delat upp hela guiden i olika delar enligt följande:

1. Hur man återställer borttagna Facebook-meddelanden på Android

Facebook messenger har en funktion som kallas “Off the Internet” som gör att din enhet kan spara dina Facebook-meddelanden även efter att de har tagits bort från din enhet. Så det är ganska enkelt att återställa raderade meddelanden på din Android-telefon med några enkla steg.

Installera Utforskaren på din Android-enhet. Starta File Explorer på din enhet. Navigera till SD-kort eller Intern lagring alternativ (det beror på var din enhet sparar dina data). Därifrån, gå till Android>Data.Hur återställer jag borttagna Facebook-meddelanden?

Inne i Data-alternativet hittar du “com.facebook.orca” mapp. Öppna mappen och öppna filer > fb_temp mapp där du hittar alla raderade filer och meddelanden.Hur återställer jag borttagna Facebook-meddelanden?

Notera:- Ibland fungerar den här metoden inte för dig, då kan du prova metoden nedan.

2. Hur återställs borttagna Facebook-meddelanden med hjälp av arkivalternativet?

Ett arkiv är ett utmärkt alternativ som hjälper dig att spara dina meddelanden från eventuella framtida fel. Med funktionen kan du skydda dina meddelanden och du kan använda den på vilken plattform som helst, inklusive Facebook Messanger, webbplats eller till och med i Facebook-appen.

Öppna Facebook messenger-appen. Hitta långa tryck på chatten som du vill arkivera. En ny meny visas på skärmen. Från menyn måste du välja alternativet “Arkiv”. Chatten överförs till arkivet och du kan återställa dem när du behöver det.

3. Hur kan jag hämta borttagna Facebook-meddelanden genom att ladda ner arkivet?

När du har sparat chattarna i ett arkiv kan du ladda ner dem när det behövs. Här är stegen som hjälper dig att göra det:

Logga in på ditt Facebook-konto från en dator. Klicka på den nedre pilen som du hittar i det övre högra hörnet. Välj “Inställningar” från de tillgängliga alternativen. Navigera till kontoinställningar och klicka sedan på den. Under de allmänna inställningarna måste du klicka på alternativet “Ladda ner en kopia av mina Facebook-data”. På nästa sida väljer du bara “Starta mitt arkiv”. Detta öppnar en bekräftelseflik där du måste klicka på alternativet “Starta mitt arkiv” igen. Därefter måste du klicka på en länk som representeras som din arkivlänk. Ange ditt lösenord och klicka sedan på “Ladda ner mitt arkiv-knapp. Så snart arkivet laddas ner packar du upp det och öppnar sedan filen som heter index. På nästa skärm klickar du på alternativet “Meddelanden” så hittar du alla meddelanden i den.

Slutord

Så ovan är de bästa metoderna som du kan använda för att återställa raderade Facebook-meddelanden. Jag hoppas att det här inlägget hjälper dig att återställa raderade meddelanden. Om du gillade den här guiden, dela den med dina vänner som letar efter samma sak. Om du har några frågor kan du också kontakta oss via kommentarsektionen nedan.