Hur du återställer nätverksinställningar i iPhone

How to Reset Network Settings in iPhone

Den här artikeln har skrivits för att hjälpa användare som står inför ett problem med nätverket på sina iPhones. Tja, ordet “nätverk” är brett och består av alla mobilanslutningar, Wi-Fi, VPN och Bluetooth också. Du kan hitta många artiklar på Internet som berättar om sätten att lösa problemet på iPhones. Men den här artikeln ger dig en enkel men ändå effektiv metod för att lösa problemet. Metoden är känd som “Återställ nätverksinställningar för iPhone” och är ett enkelt men ändå effektivt sätt att återställa nätverksinställningar på iPhone som löser problemet du har ställts inför på din enhet.

Hur du återställer nätverksinställningar i iPhone

När du står inför ett problem med nätverket och anslutningen på din iPhone får du det omedelbart fixat av en expert. Metoden som används av experterna är densamma som iPhone Återställ nätverksinställningar men de adresserar det med ett annat namn “Återställ nätverksinställningar iPhone” och gör att du spenderar pengar på en metod som du kunde ha utfört på egen hand för att lösa problemet på din enhet . Idag ska vi diskutera metoden för iPhone Återställ nätverksinställningar i den här artikeln. Så att nästa gång du får problemet löst på egen hand utan någon inblandad expert som bara vill tjäna pengar på dig.

Innan vi går vidare vill vi informera dig om att när du har återställt nätverksinställningarna kommer alla nätverksrelaterade inställningar att raderas och återställas till fabriksinställningarna. Alla mobil-, Wi-Fi- och Bluetooth-anslutningar tas bort och du måste konfigurera dem igen på din enhet.

Steg för att återställa nätverksinställningar i iPhone

    Lås upp din iPhone och gå till Inställningar.Hur du återställer nätverksinställningar i iPhone

    Klicka på inställningar på hemskärmen och försök hitta Allmän alternativ i listan. Klicka på Allmän alternativ.
    Hur du återställer nätverksinställningar i iPhone
    Detta leder dig till en annan sida. Försök hitta Återställa alternativ som vanligtvis finns längst ner i listan. En annan sida med många alternativ öppnas på skärmen men du ombeds välja Återställ nätverksinställningar alternativ. Hur du återställer nätverksinställningar i iPhone

    När du klickar på Återställ nätverksinställningar alternativ kommer enheten att be dig om ett lösenord som du kanske har ställt in tidigare. Om du aldrig har ställt in ett lösenord, försök använda standardlösenordet 0000. När enheten har fått rätt lösenord kommer nästa sida att be dig att bekräfta din åtgärd genom att trycka på Återställ nätverk inställningar skrivet med rött teckensnitt längst ner på skärmen. Enheten startas om med alla nätverksrelaterade inställningar återställda till fabriksinställningarna.

Så detta var metoden för att återställa nätverksinställningar på iPhone. Det är ett mycket enkelt sätt att börja från grunden och bli av med några ihållande nätverksrelaterade problem.

Slutsats

Gilla och dela den här artikeln med dina vänner, kollegor och släktingar som använder iPhones. De bör lära sig denna iPhone-återställningsnätverksinställningsmetod för att spara några öre i framtiden. Vi skulle gärna höra en recension från dig så se till att du kommenterar den här artikeln för att göra din upplevelse bättre hos oss.