Hur du laddar ner din Uber-faktura för den senaste månaden eller året

Hur du laddar ner din Uber-faktura för den senaste månaden eller året

Låt oss ta en titt på metoden för att ladda ner fakturan för din Uber förra månaden eller året som du kan använda var som helst för att visa utgifterna och kan få direkt från Uber med hjälp av ett trick som kommer att använda den fakturan för dig. Så ta en titt på den fullständiga guiden som diskuteras nedan för att fortsätta.

[dropcap]U[/dropcap]ber cab-service är populär över hela världen och många av er måste vara en frekvent resenär och måste använda Uber-hytter som den mest praktiska tjänsten som ni åker runt i er stad. Jag är också en frekvent resenär och mitt företag betalar mig för att resa och hantera mina kunder och jag föredrar att använda hytter men problemet var att varje gång jag behöver komma ihåg kostnaden som jag spenderar på hytterna för att få tillbaka det från mitt företag . Så initialt använde jag en dagbok för att notera den men det var ganska tråkigt och inget bevis på resan. Så jag undersökte lite om detta för att få fakturan för åkattraktionerna och lyckligtvis fick jag en metod som vi faktiskt kan få fakturan för de månader som spenderades på Uber. Och den här saken hjälpte mig mycket. Och nu skriver jag den här guiden så att du också kan använda den här metoden för att få fakturan i rätt form och detta kommer att spara mycket tid som du skulle slösa bort medan du registrerade. Och med detta kommer du att ha en faktisk formell rapport med dig med spåren av åkattraktionerna så att du kan visa den för din tjänsteman för att få tillbaka den eller något annat syfte. Så ta en titt på den fullständiga guiden som diskuteras nedan för att fortsätta.

Läs också: Bästa Android-appar för att förbättra musikstreaming i bil

Hur du laddar ner din Uber-faktura för den senaste månaden eller året

Metoden är ganska enkel och rak och du behöver bara använda en officiell tjänst från Uber som gör att du kan få fakturan för ditt månatliga utgifter. OS följer stegen nedan för att fortsätta.

Läs också: Hur du skickar och tar emot alla dina Android-SMS på PC

Steg för att ladda ner din Uber-faktura för den senaste månaden eller året:

# 1 Först och främst måste du ladda ner Uber Run på din dator eftersom det här är appen som hjälper dig att få den faktura du behöver. Observera att detta bara fungerar när du har Chromium med det, så se till att det också finns där på din dator.

# 2 Nu kommer appen att köras och du måste verifiera användaren av din Uber och för det kommer den här appen att be dig att ange e-postadressen som är kopplad till ditt Uber-konto.

Hur du laddar ner din Uber-faktura för den senaste månaden eller året

# 3 Nu skickar den här appen OTP (engångslösenord) på ditt registrerade nummer så att du kan verifiera att du är den faktiska ägaren till det kontot.

# 4 Nu har du få alternativ för att ladda ner din faktura som är data för ett föregående år, i år, de senaste 3 månaderna eller den här månaden. Du behöver bara välja det alternativet och du ser att PDF-filen börjar ladda ner när du klickar på den.

Hur du laddar ner din Uber-faktura för den senaste månaden eller åretHur du laddar ner din Uber-faktura för den senaste månaden eller året

# 5 Med detta kommer du att få den officiella fakturan för dina uber-turer som du kan använda för att rabattera skatter eller något annat officiellt syfte. Och du kan helt enkelt dela pdf-filen med andra också så att du direkt kan dela informationen.

Läs också: Topp 10 bästa gratis podcastappar för din Android-smartphone

Så den här guiden handlade om en metod för att ladda ner fakturan för din Uber förra månaden eller året, användarhandboken och använd den här officiella appen med vilken du kan ladda ner pdf-filen på din faktura med historiska data som redan är lagrade i Uber-databasen och de gav vägen att få den. Hoppas du gillar guiden, dela den också med andra. Lämna en kommentar nedan om du har några relaterade frågor med detta eftersom Techviral-teamet alltid kommer att vara där för att hjälpa dig med dina problem.