Hur fixar du Microsoft Compatibility Telemetry High Disk Usage!

How to Fix Microsoft Compatibility Telemetry High Disk Usage!

Microsoft kommer med många nya funktioner varje år för att förbättra användarupplevelsen. I den långa listan med funktioner har en ny funktion som kallas telemetri lagts till av Microsoft. Den här funktionen samlar in och skickar data till Microsofts servrar för att hjälpa dem att diagnostisera problem. Även om detta är ett användbart verktyg som hjälper Microsoft att diagnostisera problem för att förbättra användarupplevelsen rapporterade många nyligen att “Microsofts kompatibilitetstelemetri”Har tagit upp mycket hårddiskutrymme.

Om du också står inför samma problem, oroa dig inte för det här eftersom vi har skapat den här steg-för-steg-guiden som hjälper dig att lösa problemet.

1. Åtgärda problemet med redigeraren för grupprinciper

Har du fortfarande samma problem? Oroa dig inte, prova bara vår nästa metod för att lösa problemet.

2. Åtgärda problemet med hjälp av registerredigeraren

Slutsats

Så ovan är de bästa möjliga lösningarna som du kan använda för att lösa Microsofts kompatibilitetstelemetri med hög diskanvändning. Vi hoppas att det här inlägget hjälpte dig att lösa problemet med telemetri. Om du tyckte att det här inlägget var till hjälp, glöm inte att dela det med dina vänner, familj och andra som letar efter detsamma.