Hur komprimerar du MP4-videor?

How to Compress MP4 videos?

Många gånger kommer den stora storleken på videor som lagras i våra enheter in i bilden, och folk ville veta hur de vill komprimera olika videoformat. Är storleken det enda problemet med dem eller så kan det också finnas andra problem som kan låta dig veta varför du ska komprimera videor och särskilt MP4-format.

Om du vill dela en av MP4-filerna kommer dina nära och kära att bli svårt eftersom det kräver mycket tid och att minska storleken på detsamma är det enda möjliga alternativet kvar för dig.

Om du letar efter en smartphone och har en liten skärm och letar efter att spela MP4-videor måste du leta efter videoupplösning som kan komprimera dina filer så att de passar dem enligt din mobilskärm. Den stora MP4-filen kommer aldrig att kunna visas på telefonen och kommer säkert att hämma din upplevelse av att titta på högupplösta videor.

Men jag var ganska omedveten om samma sak när jag letade efter en av lösningarna för en fil som jag var tvungen att skicka till min son. Det var en av hans födelsedagsvideor hemma, och han vill att jag ska skicka honom via e-post så att han kan dela med sina vänner och kollegor. Jag tyckte att det var ganska enkelt att göra, men när jag öppnade min e-post och började bifoga densamma, tycker jag att det tog timmar att ladda upp. Jag väntade i timmar, men det fanns inget svar, så jag började leta efter lösningar för samma. Eftersom många applikationer kan överföra videoklippen inom några minuter, men kvaliteten bibehålls inte i dem.

Att leta efter de bästa alternativen för att komprimera videor i MP4-format kommer att vara användbart eftersom du kan använda videoklippen med deras kvalitet intakt och de överförs inom några minuter till andra änden. Detta är anledningen till att jag har valt Wondershare UniConverter för att komprimera mina MP4-videor och skicka dem till mina nära och kära.

Hur komprimerar man MP4-videor med UniConverter online?

Om du letar efter en av de bästa lösningarna för att reducera MP4-fil utan att installera och ladda ner programvara är UniConverter online ett av de bästa valen. Onlinevideoomvandlaren och kompressorn kan låta dig komprimera MP4-filen med olika format, videoupplösning och anpassad filstorlek utan några annonser och vattenstämplar.

Låt oss ta en titt på stegen nedan:

    Öppna UniConverter online i din webbläsare och börja lägga till videor för komprimering. Klicka nu på “+ lägg till videor” för att lägga till MP4-filer från din enhet. Lägg till MP4-videon och välj utdatastorlek, format och upplösning efter behov.
    Klicka nu på komprimeringsfliken för att snabbt minska MP4-filen. Och efter komprimering kan du ladda ner filen genom att klicka på nedladdningsknappen.

Hur komprimerar du MP4-video med Wondershare UniConverter?

Ladda ner och installera Wondershare UniConverter på din enhet. Klicka nu på fliken Lägg till filer för att välja MP4-filen du letar efter komprimering. Om du letar efter ett annat alternativ kan du dra och släppa filerna till programfönstret också.Hur komprimerar du MP4-videor?

Klicka nu på listrutan för att leta efter alternativet som heter “konvertera alla filer till”. Välj nu MP4-format från andra att konvertera.Hur komprimerar du MP4-videor?

När du har valt videoformatet leta efter komprimeringsikonen på din målflik. Genom att klicka på komprimeringsvideon kan du öppna samma och ändra videoupplösning, kvalitet, bithastighet och storlek genom att dra förloppsindikatorn. Ta en titt på förhandsgranskningen genom att klicka på respektive knapp. När du är nöjd med storleken på videon klickar du på knappen “OK”.Hur komprimerar du MP4-videor?

Med videokonverteraren kan du lägga till flera filer och anpassa komprimeringsinställningen för var och en av dem. Slå nu äntligen på knappen Konvertera alla för batchkomprimering av videor.

Skillnad mellan online UniConverter och UniConverter på skrivbordet:

Det beror på användarens krav vad han letar efter, eftersom båda metoderna har fördelar och nackdelar. Låt oss diskutera dem:

Online UniConverter är en av de bästa för att betjäna individer som ibland behöver komprimera eller konvertera anläggningen. Desktop UniConverter är den specialiserade programvaran för proffs för batchkonvertering eller kräver ofta en stor filstorlekskomprimering.

Det finns en gräns för komprimering av videor från online UniConverter, och det handlar om 100 MB, för vissa kan det räcka medan det för andra kan vara några problem. För UniConverter på skrivbordet kan du dra nytta av obegränsad konvertering med den snabbaste hastigheten. Det finns ingen storleksgräns för dem.

Online UniConverter är snabb att använda eftersom den kan öppnas i vilken webbläsare som helst och börja använda ASAP. För UniConverter på skrivbordet måste du ladda ner programvaran och installera på din enhet.

Wondershare Technology fungerar som ett paraplyföretag för videosektorn eftersom de har bidragit under det senaste decenniet för att göra branschen bättre i alla fall. Deras toppmoderna teknik har medfört revolutionerande förändringar i branschen och ser till att varje användare får det bästa av tjänsterna då. Wondershare-teknik är ett börsnoterat företag och är känt för att betjäna människor över hela världen.

Att ta med enkel teknik i knäet på användarna för att få det bästa för dem och låta dem komma över den problemfria användningen av videor i sin verksamhet. Utforska deras anläggningar för att lära känna videorna och deras användning på ett bättre sätt.